ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΕΡΤ ΚΑΙ Η ΕΡΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ

ΚΑΙ όμως η ΕΡΤ εκπέμπει παρότι έκλεισε προσωρινά. Η Αλήθεια είναι δεδομένη και με βάση το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι ομιλούν για λουκέτο την ώρα που επαναλειτουργεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μάλιστα σε κοινό δίκτυο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του simaianews από όλη την Πελοπόννησο δεν υπάρχει τόσο..μαύρο στο τηλεοπτικό τοπίο καθώς έχουν ενεργοποιηθεί από τεχνικούς κοντινοί πομποί ή υπάρχοντες αναμεταδίδοντας το πρόγραμμα της ΕΡΤ στην αναλογική τηλεόραση. Αυτό συμβαίνει εκτός από Κόρινθο, Πάτρα με κοντινές συχνότητες, Κεφαλλονιά, Πύργος, στην Καλαμάτα, Κυπαρισσία, Σπάρτη και Τρίπολη. Στους τηλεοπτικούς δέκτες το σήμα φτάνει από διαφορετικά σημεία ιδίως εκείνα της ΕΤ3 και της ΕΤ1 κυρίως. Μάλιστα ραδιοφωνικά τα 3 προγράμματα εκπέμπουν σε δίκτυο ενώ χρησιμοποιήθηκαν από τους περιφερειακούς σταθμούς της Πελοποννήσου και τα κέντρα εκπομπών της ΕΡΤ. Έτσι η Ζάκυνθος παίζει κανονικά από τον Αίνο, η Πάτρα και από το Παναχαικό, στο Πύργο από 2 διαφορετικά σημεία, από Καλαμάτα και την Τρίπολη. Οπότε η ΕΡΤ είναι σχεδόν ανοικτή ιδίως στη Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα.
Οι πομποί της Ραδιοφωνίας δεν έχουν κλείσει ενώ είναι γεγονός ότι ακόμα και στο Αιγαίο υπάρχει ακόμα η ΕΡΑ Αιγαίου που φτάνει ως το Καστελόριζο...

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.