ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μεσσηνία

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Το δη­μο­τι­κό συμ­βού­λιο στη χθε­σι­νή του συ­νε­δρί­α­ση α­πο­δέ­χθη­κε την χρη­μα­το­δό­τη­ση έρ­γων α­πό το Πρό­γραμ­μα Δη­μο­σί­ων Ε­πεν­δύ­σε­ων (ΠΔΕ) έ­τους 2013 και συγ­κε­κρι­μέ­να του Προ­γράμ­μα­τος των Πυ­ρό­πλη­κτων πε­ρι­ο­χών Πε­λο­πον­νή­σου, με­τά την σχε­τι­κή α­πό­φα­ση του Υ­πουρ­γεί­ου Α­νά­πτυ­ξης, Αν­τα­γω­νι­στι­κό­τη­τας, Υ­πο­δο­μών, Με­τα­φο­ρών και Δι­κτύ­ων.
Τα έρ­γα που εν­τά­χθη­καν εί­ναι τα πα­ρα­κά­τω:

«Α­πο­κα­τά­στα­ση ο­δο­ποι­ί­ας πυ­ρό­πλη­κτης Το­πι­κής Κοι­νό­τη­τας Α­βρα­μιού, ΔΕ Μεσ­σή­νης» με προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό 300.000,00 €
Το έρ­γο α­φο­ρά μι­κρής κλί­μα­κας ε­πεμ­βά­σεις βελ­τί­ω­σης της προ­σβα­σι­μό­τη­τας στο ο­δι­κό δί­κτυ­ο της Το­πι­κής Κοι­νό­τη­τας Α­βρα­μιού, με ερ­γα­σί­ες α­σφαλ­τό­στρω­σης εν­τός της Το­πι­κής Κοι­νό­τη­τας και της ο­δού προς τον οι­κι­σμό Δρα­κο­νε­ρί­ου, κα­τα­σκευ­ή ε­πεν­δε­δυ­μέ­νης τά­φρου κα­τά τμή­μα­τα και βελ­τί­ω­ση των γε­ω­με­τρι­κών στοι­χεί­ων στις στρο­φές.

«Βελ­τί­ω­ση ο­δο­ποι­ί­ας πυ­ρό­πλη­κτης Τ.Κ. Βα­λύ­ρας & βελ­τί­ω­ση ο­δού Βα­λύ­ρα – Ι­ε­ρά Μο­νή Βουλ­κά­νου, ΔΕ Ι­θώ­μης» με προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό 570.000,00 €

Το έρ­γο α­φο­ρά ερ­γα­σί­ες βελ­τί­ω­σης της προ­σβα­σι­μό­τη­τας στο ο­δι­κό δί­κτυ­ο της Τ.Κ. Βα­λύ­ρας και της ο­δού που συν­δέ­ει τη Βα­λύ­ρα α­πό την 7η ε­παρ­χια­κή ο­δό έ­ως την Ι­ε­ρά Μο­νή Βουλ­κά­νου.

Προ­βλέ­πε­ται η κα­τα­σκευ­ή κα­τά θέ­σεις ε­πεν­δε­δυ­μέ­νη τά­φρος, τε­χνι­κά έρ­γα α­πορ­ρο­ής των όμ­βρι­ων, α­σφαλ­το­στρώ­σεις κα­τά τμή­μα­τα και βελ­τί­ω­ση των γε­ω­με­τρι­κών στοι­χεί­ων της ο­δού στις στρο­φές.

«Βελ­τί­ω­ση ο­δού Πε­λα­κα­νά­δα – Μη­λι­ώ­τη ΔΕ Βου­φρά­δος» με προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό 450.000,00 €

Το έρ­γο α­φο­ρά ερ­γα­σί­ες βελ­τί­ω­σης της προ­σβα­σι­μό­τη­τας της ο­δού Πε­λε­κα­νά­δα έ­ως Μη­λι­ώ­τη και για μή­κος 3,5 περ. χλμ. με κα­τα­σκευ­ή ε­πεν­δε­δυ­μέ­νης τά­φρου κα­τά τμή­μα­τα, τε­χνι­κών έρ­γων α­πορ­ρο­ής των όμ­βρι­ων, βελ­τί­ω­ση των γε­ω­με­τρι­κών στοι­χεί­ων σε στρο­φές και ερ­γα­σί­ες α­σφαλ­τό­στρω­σης.
Οι με­λέ­τες των πα­ρα­πά­νω έρ­γων εί­ναι έ­τοι­μες α­πό την τε­χνι­κή υ­πη­ρε­σί­α και προ­χω­ρά­με ά­με­σα στη δη­μο­πρά­τη­ση και υ­λο­ποί­η­σή τους.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.