ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Καλαμάτα

ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΥ­πο­βάθ­μι­ση ο­δο­στρώ­μα­τος και αν­τι­με­τώ­πι­ση του χρό­νιου προ­βλή­μα­τος με τα όμ­βρια Με υ­πο­βάθ­μι­ση του ο­δο­στρώ­μα­τος της ο­δού Φα­ρών, α­πό την Κρή­της μέ­χρι τη Ναυ­α­ρί­νου, θα αν­τι­με­τω­πι­σθεί το χρό­νιο πρό­βλη­μα ό­σον α­φο­ρά στη δι­α­χεί­ρι­ση ομ­βρί­ων υ­δά­των, κα­θώς α­πό την πε­ρι­ο­χή λεί­πει το δί­κτυ­ο α­πορ­ρο­ής των νε­ρών της βρο­χής. Ο Δή­μαρ­χος, σε δη­λώ­σεις του, ε­ξή­γη­σε ό­τι η υ­πο­βάθ­μι­ση του ο­δο­στρώ­μα­τος κα­τά 20 ε­κα­το­στά θα γί­νει με ά­με­ση πα­ρέμ­βα­ση, στο πλαί­σιο του έρ­γου α­νά­πλα­σης της Φα­ρών. Tώρα να δούμε και άλλες εξελίξεις..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ Δή­μος βρί­σκε­ται, ό­πως α­νέ­φε­ρε ο Δή­μαρ­χος, σε α­να­ζή­τη­ση κον­δυ­λί­ων για τη δη­μι­ουρ­γί­α με­γά­λου πε­ζο­δρο­μί­ου και στην α­να­το­λι­κή πλευ­ρά της ο­δού Φα­ρών, α­πό την Κρή­της μέ­χρι τη Ναυ­α­ρί­νου, με σκο­πό την υ­πο­στή­ρι­ξη των ε­παγ­γελ­μα­τι­ών και α­πό αυ­τή την πλευ­ρά του δρό­μου.
Υ­πεν­θύ­μι­σε δε πως η α­νά­πλα­ση των ο­δών Φα­ρών και Πλά­τω­νος, με τη δη­μι­ουρ­γί­α με­γά­λου πε­ζο­δρο­μί­ου, εν­τάσ­σε­ται στο συ­νο­λι­κό σχε­δια­σμό του Δή­μου για τη δη­μι­ουρ­γί­α πε­ζο­δρό­μου μή­κους 5,5 χι­λι­ο­μέ­τρων πε­ρί­που, που θα πα­ρέ­χει στον πε­ζό τη δυ­να­τό­τη­τα να βα­δί­ζει με α­σφά­λεια και ά­νε­ση α­πό την Πα­ρα­λί­α και το λι­μά­νι μέ­χρι το Κέν­τρο και το Κά­στρο.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.