ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

«Έξυπνη» εφαρμογή του Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών (GIS) της ΕΕΤΤ

Η ΕΕΤΤ καινοτομεί με τη νέα εφαρμογή για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα (smartphones) του Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών (GIS), στοχεύοντας στη βελτιωμένη και ταχύτερη εξυπηρέτηση τόσο των πολιτών όσο και των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα. Διαθέσιμη σε λειτουργικό σύστημα iOS και Android, σε ελληνικά και αγγλικά, η εφαρμογή εντοπίζει το πλησιέστερο ταχυδρομικό σημείο εξυπηρέτησης, ενώ παράλληλα απεικονίζει τη βέλτιστη διαδρομή από το σημείο θέσης προς το σημείο της επιλογής.
Μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο σύστημα πλοήγησης, ο καταναλωτής επιλέγει τις ταχυδρομικές υπηρεσίες στο γεωγραφικό σημείο που τον ενδιαφέρει και ενημερώνεται για τα σημεία εξυπηρέτησης των ΕΛΤΑ (καταστήματα, πρακτορεία, γραμματοκιβώτια, γραμματοθυρίδες), καθώς και τα καταστήματα όλων των εταιριών ταχυμεταφορών.

Η ΕΕΤΤ με το προηγμένης τεχνολογίας Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (GIS) συμβάλλει στη διαμόρφωση συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού για τους παρόχους και στην προάσπιση των δικαιωμάτων των καταναλωτών για διαρκή και αξιόπιστη εξυπηρέτηση στην ταχυδρομική αγορά. 
Η εφαρμογή των κινητών τηλεφώνων είναι διαθέσιμη ως «EETT postal» στο Android Market για κινητά με λειτουργικό σύστημα Android και στο App Store για κινητά με λειτουργικό σύστημα iOS, εντός των ημερών. 

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.