ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

agiasmos1Α­πό Δευ­τέ­ρα σε κι­νη­το­ποι­ή­σεις οι εκ­παι­δευ­τι­κοί
Ά­νοι­ξαν σή­με­ρα τα σχο­λεί­α με την τέ­λε­ση του α­για­σμού και με την ευ­χή για μια κα­λή σχο­λι­κή χρο­νιά. Κα­θώς οι εκ­παι­δευ­τι­κοί ξε­κι­νούν κι­νη­το­ποι­ή­σεις.
Τα γυ­μνά­σια και τα λύ­κεια θα ξα­να­κλεί­σουν α­πό Δευ­τέ­ρα, ο­πό­τε οι κα­θη­γη­τές ξε­κι­νούν ε­πα­να­λαμ­βα­νό­με­νες πεν­θή­με­ρες α­περ­γί­ες, δι­α­μαρ­τυ­ρό­με­νοι για τη δι­α­θε­σι­μό­τη­τα, ε­νώ οι δά­σκα­λοι εί­ναι έ­τοι­μοι να συμ­πο­ρευ­τούν με τους συ­να­δέλ­φους τους στη δευ­τε­ρο­βάθ­μια εκ­παί­δευ­ση.

agiasmos2Οι δά­σκα­λοι θα λά­βουν τις ο­ρι­στι­κές α­πο­φά­σεις αύ­ριο ε­νώ στις 16 και 17 Σε­πτεμ­βρί­ου θα α­περ­γή­σουν οι ι­δι­ω­τι­κοί εκ­παι­δευ­τι­κοί. Σή­με­ρα , οι δά­σκα­λοι θα έ­χουν συ­νάν­τη­ση με τον αν­τι­πρό­ε­δρο της κυ­βέρ­νη­σης Ευ­άγ­γε­λο Βε­νι­ζέ­λο.
«Στή­ρι­ξη στις α­περ­για­κές κι­νη­το­ποι­ή­σεις που α­πο­φά­σι­σαν οι εκ­παι­δευ­τι­κοί ε­ξέ­φρα­σαν ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ και το ΚΚΕ. Ο υ­φυ­πουρ­γός Παι­δεί­ας Συ­με­ών Κε­δί­κο­γλου δί­νον­τας πο­λι­τι­κή χροι­ά στις κι­νη­το­ποι­ή­σεις που έ­χει ε­ξαγ­γεί­λει η ΟΛ­ΜΕ, εί­πε ό­τι ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ ε­πεν­δύ­ει στην έν­τα­ση, στην ο­ξύ­τη­τα και την πό­λω­ση, ε­πι­κα­λού­με­νος τις α­να­κοι­νώ­σεις της α­ξι­ω­μα­τι­κής αν­τι­πο­λί­τευ­σης.
Ο υ­πουρ­γός Παι­δεί­ας Κων­σταν­τί­νος Αρ­βα­νι­τό­που­λος δι­έ­ψευ­σε ό­τι θα υ­πάρ­ξουν χι­λιά­δες κε­νά στα σχο­λεί­α και κα­τη­γό­ρη­σε την ΟΛ­ΜΕ για α­να­ξι­ο­πι­στί­α.
agiasmosΟ κ. Αρ­βα­νι­τό­που­λος μι­λών­τας,μά­λι­στα χθές στην Ο­λο­μέ­λεια πριν α­πό την ψή­φι­ση του νο­μο­σχε­δί­ου για το νέ­ο Λύ­κει­ο, δι­α­βε­βαί­ω­σε ό­τι ό­λοι οι ερ­γα­ζό­με­νοι στην εκ­παί­δευ­ση που μπή­καν ή μπαί­νουν στο κα­θε­στώς δι­α­θε­σι­μό­τη­τας δεν θα χά­σουν τις δου­λει­ές τους και θα α­πορ­ρο­φη­θούν σε το­μείς υ­γεί­ας και σε δη­μό­σια Ι­ΕΚ.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.