ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Τατούλης: Ανεπάγγελτε, Τυχοδιώκτη Γόντικας: Άνοιξες τον οχετό σου

Δεν χάνουν την ευκαιρία να «σφάζονται» στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, με την σκυτάλη να παίρνουν κατά τη σημερινή συνεδρίαση, ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» που στηρίζεται από το ΚΚΕ Νίκος Γόντικας.
Παρά το γεγονός ότι το περιφερειακό συμβούλιο, συνεδρίασε μόνο για επικύρωση των υφιστάμενων συμβάσεων για τη μεταφορά μαθητών, δεν άργησε να έρθει η σύγκρουση, όταν ο κ. Γόντικας αναφερόμενος στον αντιπεριφερειάρχη κ. Παπαφωτίου, είπε ότι έκανε «βρώμικες αναφορές» για το κόμμα του.
Ο περιφερειάρχης «τη φύλαγε» και λίγο πριν κλείσει η συνεδρίαση, επιτέθηκε στον κ. Γόντικα, αποκαλώντας τον τυχοδιώκτη και ανεπάγγελτο. Κατήγγειλε το ΚΚΕ ως διεφθαρμένο, αναρωτώμενος αμέσως μετά ποιες εταιρίες off shore χρηματοδοτούσαν το ΚΚΕ και για ποτέ δεν έχει επιτρέψει να του γίνει οικονομικός έλεγχος.
 Ο κ. Γόντικας, παρενέβη διαμαρτυρόμενος, ενώ απευθυνόμενος στον κ. Τατούλη του είπε: «Έτσι, βγάλε το οχετό σου»Ο περιφερειάρχης, όμως συνέχισε, χαρακτηρίζοντας τους ανθρώπους του ΚΚΕ «βαρίδια, που ποτέ δεν δούλεψαν»
«Πληρωνόσαστε από το Ελληνικό Δημόσιο και ποτέ δεν πήγατε στη δουλειά σας. Αργόμισθοι είσαστε. Και ερχόσαστε σήμερα να εγκαλέσετε την κοινωνική τάξη και να παίξετε τους προστάτες. Σας προκαλώ. Να ελέγξετε όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία κι αν έχω λογαριασμό. Ανοίξτε αν έχετε τα κότσια και εσείς τους δικούς σας λογαριασμούς. Πως οι μισθοσυντήρητοι αποκτήσατε περιουσία;», κατέληξε ο περιφερειάρχης.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.