ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ελλ

ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ

Παμπελοποννησιακή σύσκεψη Σωματείων Συνταξιούχων ΟΑΕΕ πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στo Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, με σκοπό να συζητηθεί μια σειρά οξυμένων προβλημάτων, σχετικά με το ασφαλιστικό με την υγεία και τα χαράτσια, καθώς και για την πορεία του ασφαλιστικού φορέα. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παντελής Τάτσης επισήμανε πως «ο συνταξιούχος που αδικήθηκε πιο καταφανέστατα είναι αυτός του ΤΕΒΕ που πλήρωνε ασφάλειες αυξημένης κλάσης. Υποστηρίζουμε την σύνταξη που πήρε ο καθένας μας σύμφωνα με τα χρόνια που δούλεψε και σε αυτό μπαίνουμε μπροστά»
Στη συνέχεια της ομιλίας μίλησε και για τις ενέργειες που θα κάνουν από εδώ και περά «Τους συνταξιούχος τους θέλουν να τους λεηλατήσουν μην τους πιστεύετε, θα περπατήσουν όσο τους αφήνουμε αλλά εμείς δεν θα τους αφήσουμε» Υπάρχει μια κατεύθυνση στήριξης που στοχεύει στις συντάξεις στην υγεία, στα χαράτσια αλλά και στον τρόπο διαβίωση των ίδιων αλλά και των οικογενειών τους, θέλουν να δουν τι θα γίνει με τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Η εποχή μας δεν έχει άμεσα αποτελέσματα τόνισε αλλά θα έχει μακροχρόνια.
«Σταδιακά είμαστε στραμμένοι σε συντονιστική επιτροπή αγώνα, έχουμε οκτώ Ομοσπονδίες και όλοι είμαστε ενωμένοι. Στις 31 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα με κατεύθυνση το Υπουργείο Υγείας και Υπουργείο Εργασίας.«Το εργατικό κίνημα πρέπει να είναι ενωμένο. Τα μνημόνια πέτυχαν μέχρι εκεί που τα ήθελαν έχουμε να κάνουμε με δυο πολιτικές η μια λέει θα δούμε φως το τούνελ υπομονή και η δεύτερη λέει όταν θα έρθουμε στην εξουσία θα ταχτοποιηθούν όλα. Αλλά αυτά τα έχουμε ακούσει πολλές φορές. Εμείς θέλουμε να δούμε φως στα σημερινά μας θέματα και για αυτό παλεύουμε και θέλουμε να δούμε πολιτικές που θα αντιστρέψουν αυτά που μας έφεραν εδώ»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.