ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΕΚΛΠΛΗΞΕΙΣ και από ΣΥΡΙΖΑ, για Καλαμάτα, Μεσσήνη και Περιφέρεια!

1000AΕκ­πλή­ξεις α­να­μέ­νε­ται και απ´ τον ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ σε σχέ­ση με τα ο­νό­μα­τα που θα δι­εκ­δι­κή­σουν τους Δή­μους κυ­ρί­ως στην Μεσ­ση­νί­α και ι­δι­αί­τε­ρα στην Κα­λα­μά­τα!Αυ­τό ί­σως φα­νεί στην αυ­ρια­νή συγ­κέν­τρω­ση των.­.­.”ε­νερ­γών πο­λι­τών” του Στα­μά­τη Μπε­χρά­κη!
Η συγ­κέν­τρω­ση έ­χει το νό­η­μα του α­πο­λο­γι­σμού των “πε­πραγ­μέ­νων” της πα­ρά­τα­ξης ως αν­τι­πο­λί­τευ­ση στο Δη­μο­τι­κό Συμ­βού­λιο για τα τρει­σή­μι­σι χρό­νια που πέ­ρα­σαν!
Τό­σο ως πα­ρά­τα­ξη, ό­σο και ως πρό­σω­πο ο Μπε­χρά­κης έ­χει ό­χι μό­νο την.­..έ­ξω­θεν κα­λή μαρ­τυ­ρί­α, αλ­λά και την .­..ε­σω­τε­ρι­κή του κόμ­μα­τος του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ!Ο Μπε­χρά­κης σή­κω­σε το “βά­ρος” του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ την ε­πο­χή του .­..3%, με α­πο­τε­λέ­σμα­τα ι­δι­αι­τέ­ρως ση­μαν­τι­κά!Ω­στό­σο στην τε­λι­κή α­πό­φα­ση που θα παρ­θεί αρ­γό­τε­ρα α­πό τον ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ, α­να­μέ­νε­ται να προ­τα­θεί πρό­σω­πο.­..έκ­πλη­ξη!Ελ­πί­ζου­με η έκ­πλη­ξη, να εί­ναι .­..θε­τι­κή, για­τί αν έ­χει την “λο­γι­κή” της υ­πο­ψη­φι­ό­τη­τας για την Πε­ρι­φέ­ρεια, ή για τον Δή­μο Μεσ­σή­νης, τό­τε μάλ­λον θα έ­χει .­..αρ­νη­τι­κά α­πο­τε­λέ­σμα­τα!Συγ­κε­κρι­μέ­να, α­νε­πι­βε­βαί­ω­τες (αλ­λά έ­χον­τας βά­ση) πλη­ρο­φο­ρί­ες α­να­φέ­ρουν πως ο Νί­κος Χουν­τής προ­τι­μά­ει να συ­νε­χί­σει στην Ευ­ρω­βου­λή και ο Τσί­πρας το δέ­χθη­κε. Έ­τσι κά­ποι­οι έ­χουν προ­τεί­νει για την Πε­ρι­φέ­ρεια τον.­.. Ο­δυσ­σέ­α Βου­δού­ρη και για την Μεσ­σή­νη τον Χρ. Χρι­στό­που­λο (πρώ­ην Γραμ­μα­τέ­α της Νο­μαρ­χια­κής Μεσ­ση­νί­ας του ΠΑ­ΣΟΚ). Αν δεν πρόκειται για …καλαμπούρι, τότε θα έχουν ενδιαφέρον αυτές οι εκλογές!

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.