ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ

2002γΤην πρω­το­χρο­νι­ά­τι­κη πί­τα έ­κο­ψε το με­ση­μέ­ρι το Δη­μο­τι­κό Συμ­βού­λιο Μεσ­σή­νης, λί­γο πριν την πρώ­τη συ­νε­δρί­α­ση του για το 2014.
Ο Δή­μαρ­χος Μεσ­σή­νης Στά­θης Α­να­στα­σό­που­λος α­φού ευ­χή­θη­κε σε ό­λους κα­λή χρο­νιά και τους ευ­χα­ρί­στη­σε για την συ­νερ­γα­σί­α που έ­χουν , ε­πε­σή­μα­νε ό­τι την νέ­α χρο­νιά θα συ­νε­χί­σει να  υ­πο­στη­ρί­ζει τους α­δύ­να­μους ε­νι­σχύ­ον­τας τις δο­μές που ή­δη υ­πάρ­χουν και λει­τουρ­γούν και θα προ­ω­θή­σει α­να­πτυ­ξια­κά έρ­γα.
Ο κ. Α­να­στα­σό­που­λος τό­νι­σε ό­τι ο δή­μος δεν χρω­στά­ει σε προ­μη­θευ­τές και ερ­γο­λά­βους ε­νώ βρί­σκον­ται σε ε­ξέ­λι­ξη έρ­γα 37 εκ. ευ­ρώ.
Τέ­λος α­να­κοί­νω­σε ό­τι εγ­κρί­θη­καν οι τρο­πο­ποι­η­τι­κοί ό­ροι για το α­ε­ρο­δρό­μιο της Τρι­ό­δου και α­νοί­γει ο δρό­μος μέ­σω ΣΔΙΤ ή άλ­λων προ­γραμ­μά­των για την υ­λο­ποί­η­ση των στό­χων του δή­μου για το α­ε­ρο­δρό­μιο.

2002θΟ ε­πι­κε­φα­λής της μεί­ζο­νος μει­ο­ψη­φί­ας του Δη­μο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου Νί­κος Τζώρ­τζης ση­μεί­ω­σε: « Ξε­κι­νά­ει μια δύ­σκο­λη χρο­νιά , τα προ­βλή­μα­τα εί­ναι με­γά­λα και α­πό ό­τι φαί­νε­ται έρ­χε­ται φτώ­χεια. Στο ση­μεί­ο αυ­τό η δη­μο­τι­κή αρ­χή, στο με­σο­δι­ά­στη­μα μέ­χρι τις ε­κλο­γές θα πρέ­πει να δεί­ξει το κα­λύ­τε­ρο ε­αυ­τό της για την αν­τι­με­τώ­πι­ση των κοι­νω­νι­κών προ­βλη­μά­των.»


2002ιΟ ε­πι­κε­φα­λής της ε­λάσ­σο­νος μει­ο­ψη­φί­ας Κώ­στας Σπυ­ρό­που­λος υ­πο­γράμ­μι­σε: «Θα μας βρεί­τε δί­πλα σας στο α­γώ­να για έ­να κα­λύ­τε­ρο αύ­ριο. Η δη­μο­τι­κή αρ­χή τα τρί­α χρό­νια ό­τι έ­κα­νε έ­κα­νε , στο χρό­νο που της α­πο­μέ­νει να κοι­τά­ξει να μην δε­σμεύ­σει αρ­νη­τι­κά το δή­μο.»
Τέ­λος ο ε­πι­κε­φα­λής της ε­λάσ­σο­νος μει­ο­ψη­φί­ας Κώ­στας Α­πο­στο­λό­που­λος α­φού ση­μεί­ω­σε ό­τι η χώ­ρα βρί­σκε­ται σε ά­σχη­μη κα­τά­στα­ση , υ­πο­γράμ­μι­σε ό­τι η Ελ­λά­δα α­να­λαμ­βά­νει την προ­ε­δρί­α μέ­σα σε κλί­μα ε­ξευ­τε­λι­σμού α­κό­μα και του ί­διου του Πρω­θυ­πουρ­γού.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.