ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Συμβάσεις για εκπόνησης γεωλογικών μελετών για δύο έργα στο Δήμο Μεσσήνης

anastasopoulos 3Y­πε­γρά­φη­σαν σή­με­ρα με­τα­ξύ του Δη­μάρ­χου Μεσ­σή­νης Στά­θη Α­να­στα­σό­που­λου και του α­νά­δο­χου γε­ω­λό­γου με­λε­τη­τή Ευ­στά­θιου Σαμ­πα­ζι­ώ­τη, οι συμ­βά­σεις εκ­πό­νη­σης με­λε­τών για τα πα­ρα­κά­τω έρ­γα:Υ­δρο­γε­ω­λο­γι­κή με­λέ­τη για την ά­δεια ε­κτέ­λε­σης του έρ­γου: «Εγ­γει­ο­βελ­τι­ω­τι­κές υ­πο­δο­μές Τ.Κ. Τρι­κόρ­φου»
Γε­ω­λο­γι­κή με­λέ­τη για την κα­τα­σκευ­ή φράγ­μα­τος στον πο­τα­μό Μαυ­ρο­ζού­μαι­να στην ΤΚ Βα­λύ­ρας της ΔΕ Ι­θώ­μης.
Για το έρ­γο των εγ­γει­ο­βελ­τι­ω­τι­κών υ­πο­δο­μών Τρι­κόρ­φου έ­χει υ­πο­βλη­θεί φά­κε­λος για την χρη­μα­το­δό­τη­ση α­πό το πρό­γραμ­μα «Α­γρο­τι­κή Α­νά­πτυ­ξη της Ελ­λά­δας 2007-2013», ο ο­ποί­ος α­ξι­ο­λο­γεί­ται και η κα­τά­θε­ση του φα­κέ­λου της ά­δεια ε­κτέ­λε­σης εί­ναι έ­να συμ­πλη­ρω­μα­τι­κό στοι­χεί­ο για την ο­λο­κλή­ρω­ση της α­ξι­ο­λό­γη­σης και τε­λι­κά, την έν­τα­ξη του έρ­γου.
Η γε­ω­λο­γι­κή με­λέ­τη στην πε­ρι­ο­χή της Μαυ­ρο­ζού­με­νας εκ­πο­νεί­ται σε συ­νέ­χεια α­να­γνω­ρι­στι­κής, η ο­ποί­α εί­χε εκ­πο­νη­θεί α­πό προ­η­γού­με­νη δη­μο­τι­κή αρ­χή και θα προσ­δι­ο­ρί­σει με σα­φή­νεια την δυ­να­τό­τη­τα υ­λο­ποί­η­σης έρ­γου κα­τα­σκευ­ής φράγ­μα­τος στη θέ­ση Δέ­ση, τον όγ­κο του ύ­δα­τος που θα τα­μι­ευ­τεί κα­θώς και τις δι­α­στά­σεις και λοι­πά στοι­χεί­α του φράγ­μα­τος.
Τα προ­γραμ­μα­τι­ζό­με­να αυ­τά έρ­γα εί­ναι ζω­τι­κής ση­μα­σί­ας α­φού κι­νούν­ται στην κα­τεύ­θυν­ση της τό­νω­σης της α­γρο­τι­κής πα­ρα­γω­γής στις πε­ρι­ο­χές του Τρι­κόρ­φου κα της Βα­λύ­ρας του Δή­μου μας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.