ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

pame2Την έν­το­νη αν­τί­θε­σή του εκ­φρά­ζει το ΠΑ­ΜΕ με το νέ­ο μέ­τρο της κα­τα­βο­λής 25 ευ­ρώ α­πό τους α­σθε­νείς για την ει­σα­γω­γή τους στο νο­σο­κο­μεί­ο.
Ό­πως α­να­φέ­ρει στη σχε­τι­κή α­να­κοί­νω­σή του το ΠΑ­ΜΕ: “Με το που πά­τη­σε το πό­δι του ο νέ­ος χρό­νος τα αν­τι­λα­ϊ­κά μέ­τρα που έ­χει α­πο­φα­σί­σει η κυ­βέρ­νη­ση για την υ­γεί­α μπαί­νουν σε ε­φαρ­μο­γή. Η ε­πί­θε­ση στη ζω­ή των ερ­γα­ζο­μέ­νων, των λα­ϊ­κών στρω­μά­των εί­ναι α­νε­λέ­η­τη. Α­πό την Πρώ­τη Γε­νά­ρη δύ­ο νέ­α χα­ρά­τσια ε­πι­βάλ­λον­ται. Θα πλη­ρώ­νου­με 1 ευ­ρώ για κά­θε συν­τα­γή για τα φάρ­μα­κα. Α­κό­μη οι α­σθε­νείς θα πλη­ρώ­νουν 25 ευ­ρώ για την ει­σα­γω­γή τους στο νο­σο­κο­μεί­ο. Με υ­πουρ­γι­κή α­πό­φα­ση μπο­ρεί να α­να­θε­ω­ρούν­ται αυ­τά τα πο­σά.
Και με τα μέ­τρα αυ­τά η υ­γεί­α γί­νε­ται έ­να α­κό­μα πιο α­κρι­βο­πλη­ρω­μέ­νο εμ­πό­ρευ­μα. Κα­νείς να μην πλη­ρώ­σει τα νέ­α αυ­τά χα­ρά­τσια. Τα ερ­γα­τι­κά κέν­τρα, οι ο­μο­σπον­δί­ες, τα συν­δι­κά­τα, ό­λες οι δυ­νά­μεις του ΠΑ­ΜΕ, οι αυ­το­α­πα­σχο­λού­με­νοι, οι φτω­χοί α­γρό­τες να πρω­το­στα­τή­σουν σ’ αυ­τόν τον α­γώ­να και να πά­ρουν πρω­το­βου­λί­ες στους χώ­ρους δου­λειάς, στις γει­το­νι­ές, στα νο­σο­κο­μεί­α.
Η Ε­κτε­λε­στι­κή Γραμ­μα­τεί­α του ΠΑ­ΜΕ κα­λεί τα συν­δι­κά­τα, την ερ­γα­τι­κή τά­ξη, τα λα­ϊ­κά στρώ­μα­τα να δι­εκ­δι­κή­σουν για να έ­χουν σή­με­ρα ό­λοι, χω­ρίς πε­ρι­ο­ρι­σμούς και πε­ρι­κο­πές, πλή­ρη και δω­ρε­άν δη­μό­σια ι­α­τρο­φαρ­μα­κευ­τι­κή πε­ρί­θαλ­ψη, για την α­να­τρο­πή ό­λων των αν­τι­λα­ϊ­κών μέ­τρων στην Υ­γεί­α και την κα­τάρ­γη­ση κά­θε ε­πι­χει­ρη­μα­τι­κής δρά­σης”.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.