ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

OI 58 ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

EPITROPH 58 SYNENTEYKSHΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Τύπου παρεχώρησαν, χθες, τα μέλη που συναποτελούν την προσωρινή επιτροπή της «Πρωτοβουλίας για την Δημοκρατική και Προοδευτική Παράταξη», Θανάσης Κορομηλάς, Μπάμπης Κάρβελης και Κώστας Γούλος, με την ευκαιρία της αυριανής εκδήλωσης στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο REX.
Όπως είπε ο Θανάσης Κορομηλάς, η αυριανή εκδήλωση στην Καλαμάτα, όπως και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, στοχεύει στο να γίνει γνωστή η κίνηση στις τοπικές κοινωνίες και μέχρι σήμερα έχουν επιτυχία και θεώρησε ότι επιτυχημένη θα είναι και η αυριανή στην πόλη μας.
Ο Μπάμπης Καρβέλης είπε ότι υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην Κεντροαριστερά, το οποίο έχει ανάγκη ο τόπος. Ακόμα βρίσκονται σε ζυμώσεις και για το πρόγραμμα και το όνομα θα ληφθεί υο’ όψη και η θέση ακόμα και του τελευταίου μέλους. Από την αυριανή εκδήλωση προσδοκούν να ακουστούν προτάσεις και να οριστεί η μόνιμη επιτροπή για την Μεσσηνία. Τίποτε δεν έχει κριθεί για την συμπλήρωση των φορέων που θα συμπράξουν, καθώς προστέθηκε και ο Ανδρέας Λομβέρδος, ενώ πρόκειται να επαναλάβουν την πρόταση για συμμετοχή στην ΔΗΜΑΡ.
Ανέφερε ότι η πρώτη συμμετοχή έγινε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και η αυριανή εκδήλωση έχει σκοπό για επαφή με τους πολίτες της Καλαμάτας και για το λόγο αυτό είναι εκδήλωση ανοικτή σε όλους. Εξάλλου, σε προσωπικές συζητήσεις έχει εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον για τον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας. Ενώ, δήλωσε αισιόδοξος, εκτιμώντας ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι θα επιτύχουν ποσοστό γύρω στο 30%.
Απαντώντας στην ερώτηση αν εκτός από τις ευρωεκλογές θα συμμετάσχουν και στις αυτοδιοικητικές, είπε ότι δεν είναι ευκαιριακός φορέας και θα συμμετάσχουν σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες.
Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Η αυριανή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο REX και ομιλητές θα είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Αθήνας Παναγής Παναγιωτόπουλος, ο δικηγόρος Γιάννης Καούνης και ο πρώην υπουργός Σταύρος Μπένος.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.