ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Καλαμάτα

Το 2ο Καλαματιανό Καρναβάλι αρχίζει σήμερα στο Ιστορικό Κέντρο

KARNABALIKH EPITROPHΤο 2ο Καλαματιανό Καρναβάλι αρχίζει σήμερα με την τελετή έναρξη, στις 7 μ.μ., στο Ιστορικό Κέντρο. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η καρναβαλική επιτροπή, χθες, στο Πνευματικό Κέντρο, η πρόεδρος Αναστασία Μπελογιάννη ευχαρίστησε όλους οι οποίοι προσπάθησαν να έχουν επιτυχία οι καρναβαλικές εκδηλώσεις και τους χιλιάδες καρναβαλιστές που θα πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις και ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες για τις χορηγίες τους.
Η υπεύθυνη marketing, Βάσω Παπαδοπούλου ανακοίνωσε την έκδοση ενός περιοδικού για τις εκδηλώσεις, σε 8.500 τεύχη, τα οποία θα μοιραστούν με εφημερίδες, ενώ την ερχομένη εβδομάδα θα προχωρήσουν σε δεύτερη έκδοση. Επίσης, είπε ότι το καρναβάλι θα διαφημιστεί ραδιοφωνικά σε όλους τους Νομούς της Πελοποννήσυ και στους Νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου.
Η Κατερίνα Παπουτσόγλου αποκάλυψε ότι ένας από τους παρουσιαστές της αυριανής τελετής έναρξης θα είναι ο γνωστός τηλεαστέρας Νίκος Μουρατίδης.
Η Χαρούλα Φιλοπούλου παρουσίασε τις εκδηλώσεις, με την υποσημείωση ότι το ακριβές θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Οι εκδηλώσεις αυτές είναι:
● Σήμερα, η τελετή έναρξης.
● Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, συναυλία μαντολινάτας, που θα πλαισιώνουν η Φιλαρμονική και η Δημοτική Χορωδία Καλαμάτας, σ’ ένα πρόγραμμα με παλιά ελληνικά τραγούδια.
● Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, νυκτερινή παρέλαση, που θα καταλήξει σε πάρτι στην κεντρική πλατεία.
● Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, το πάρτι της καρναβαλικής επιτροπής.
● Σάββατο 1 Μαρτίου, «Τα μυστικά της πριγκίπισσας Ιζαμπώ», στο λιμάνι. Όπως είπε ο υπεύθυνος της εκδήλωσης, Δημήτρης Βεργόπουλος, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει κουίζ, γρίφους και δράσεις, επιλεγμένα σε αξιοπρεπές επίπεδο, χωρίς όμως να είναι απαγορευτικό στο να συμμετάσχουν όλοι.
● Κυριακή 2 Μαρτίου, η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, που θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία για να συνεχιστεί το γλέντι.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.