ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μεσσηνία

Αντιπροσωπεία από την Μεσσηνία παρέδωσε τρόφιμα και είδη ανάγκης στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς

pame messinias KEFALONIA (4)ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, αποτελούμενη από τους Κουφαλάκο Παναγιώτη, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, αντιπρόεδρο του Εργατικού κέντρου και υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας με την Λαϊκή Συσπείρωση, Λαμπρόπουλο Βαγγέλη, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, Κομπιλήρη Δημήτρη, γραμματέα του Μορφωτικού Συλλόγου Μεσσηνίας και Κορομηλά Χρήστο, πρόεδρο του Συλλόγου τριτέκνων Μεσσηνίας, βρέθηκε, την Κυριακή, στο Εργατικό Κέντρο της Κεφαλονιάς, όπου και παρέδωσε τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, πού συγκέντρωσαν τα σωματεία και οι φορείς της πόλης. Τα συμπεράσματα πού βγήκαν από την αποστολή και από τις μαρτυρίες του προέδρου του εργατικού κέντρου της Κεφαλονιάς και Ιθάκης, όπως αυτές ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου, δικαιώνουν τις θέσεις των ταξικών συνδικάτων για την λειτουργία του Κράτους στην εξουσία του κεφαλαίου.
Όλα τα Δημόσια έργα υπέστησαν σοβαρές ζημιές, οι Εργατικές Λαϊκές Κατοικίες κατέρρευσαν. Δίκτυα ύδρευσης, προβλήτα λιμανιού, σχολεία και οδικό δίκτυο υπέστησαν μεγάλες καταστροφές.
Οι έλεγχοι στα σχολεία είναι ελλιπείς. Σύμφωνα με καταγγελία εκπροσώπου της ΕΛΜΕ, ζητούν να ανοίξουν τα σχολεία με ευθύνη των διευθυντών των σχολείων, ενώ γίνεται προσπάθεια υποβάθμισης της σοβαρότητας της κατάστασης.
Το ΠΑΜΕ Μεσσηνίας καλεί την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την κατάσταση με την σοβαρότητα πού αρμόζει και να μην λειτουργήσει με νούμερα κόστος και αριθμούς.
Η Κεφαλονιά πρέπει να αφυπνίσει τους Δήμους του Νομού μας, αλλά και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ώστε να προχωρήσουν άμεσα σε ελέγχους σε δημόσια κτήρια και σχολεία.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.