ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μεσσηνία

Λίγα λόγια και πολλά έργα υπόσχεται ο Γιώργος Τσώνης

1ΥΠΟΣΧΕΣΗ να αγωνιστεί με τους συνδημότες του για να αλλάξουν την τύχη του Δήμου Μεσσήνης, έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Τσώνης, στην πρώτη του συνάντηση – ανοιχτή συζήτηση που είχε την Κυριακή στη Μεσσήνη με συμπατριώτες του, για τα προβλήματα του Δήμου και τις προοπτικές ανάπτυξής του.
Σε αυτή την πρώτη ανοιχτή συζήτηση, που έγινε στην Κάτω Αγορά (Καφενεία Τσίρμπα – Κάβουρα), συνομιλώντας με εκατοντάδες συνδημότες του που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, κατέστησε σαφή τον κυρίαρχο στόχο του να συμπορευτεί με τους συμπατριώτες του, ανεξαρτήτως πολιτικής προτίμησης, σε ένα κοινό αγώνα για το Δήμο Μεσσήνης, χωρίς περιχαρακώσεις, και αποκλεισμούς. 
Ο Γιώργος Τσώνης, προσβλέποντας -όπως είπε- στην ουσία αυτού του διαλόγου, αντάλλαξε απόψεις με τους δημότες τού Καλλικρατικού Δήμου Μεσσήνης, ξεκινώντας ως υποψήφιος δήμαρχος, ένα διαρκή διάλογο για τα θέματα της περιοχής.
Σε ολιγόλογο καλωσόρισμα των συμπολιτών του ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης είπε: «Φίλες και φίλοι είμαι πολύ συγκινημένος για την παρουσία σας σ’ αυτήν την πρώτη συνάντησή μας. Ένα πράγμα θα σας υποσχεθώ μόνο: Θα είμαι ο δήμαρχός σας. Εσείς θα αποφασίσετε να αλλάξετε την πορεία αυτού του τόπου. Και θα την αλλάξουμε είτε κάποιοι θέλουν, είτε δεν θέλουν. Θα ξεκινήσουμε σήμερα ένα διάλογο στη διάρκεια του οποίου θα μιλήσουμε για όλα τα προβλήματα του τόπου, μικρά ή μεγάλα. Θέλουμε να μας τα πείτε για να παλέψουμε μαζί, ώστε να αλλάξουμε την τύχη αυτού του τόπου. Σας ευχαριστώ».
Ακολούθησε επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Μεσσήνης στα τραπέζια των παρευρισκομένων, όπου συζήτησε μαζί τους σε εγκάρδιο κλίμα.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.