ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Κάλεσμα σε όλους τους Μεσσήνιους ν’ ακούσουν την ομιλία του γραμματέα Δημήτρη Κουτσούμπα στην Καλαμάτα

ÁÈÇÍÁ- ÓõíÝíôåõîç Ôýðïõ ôïõ Ã.Ã. ÊÊÅ. Ä. Êïõôóïýìðá ãéá ôçí Ýîïäï áðü ôçí áíôéêáðéôáëéóôéêÞ êñßóç.(EUROKINISSI-ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ)ΚΑΛΕΣΜΑ προς όλους τους Μεσσήνιους να παρακολουθήσουν την ομιλία του γραμματέα της Κ. Ε. ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, απηύθυνε ο γραμματέας της Τ. Ε. Μεσσηνίας, Νίκος Κουτουμάνος, παρουσία της γραμματέως του Νομαρχιακού Συμβουλίου της ΚΝΕ, Αγγελικής Ζαφείρη.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει, την Τετάρτη 5 Μαρτίου, στις 7 μμ, στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος», δίπλα στο Διοικητήριο. Θα αναλύσει τις θέσεις του κόμματος και το διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών, αυτοδιοικητικών εκλογών και, πιθανώς, εθνικών. Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κουτουμάνος, θα δρομολογηθούν λεωφορεία από την Κυπαρισσία, τα Φιλιατρά, τους Γαργαλιάνους, την Πύλο και την Μεσσήνη, προς διευκόλυνση αυτών που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την ομιλία του γραμματέως. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, θα πρέπει έγκαιρα να δηλώσουν συμμετοχή στις τοπικές οργανώσεις.
Η Τ. Ε. Μεσσηνίας καλεί τους νέους, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αγρότες και κάθε Μεσσήνιο, που χρόνια, τώρα, όλοι υποφέρουμε από τις αποφάσεις των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ , ΝΔ και των μνημονιακών συγκυβερνήσεων.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΚΕ:
«Στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται, είναι αναγκαίο να εκφραστεί η αντίθεση του λαού στην πολιτική που τον καταδικάζει να ζει μόνιμα στην ανεργία και τη φτώχεια. Ιδιαίτερα σήμερα, σε συνθήκες βαθιάς κρίσης, πρέπει να ενισχυθεί η δύναμη εκείνη που μάχεται αταλάντευτα για τα δικαιώματά του και τη μόνη φιλολαϊκή διέξοδο.
Αρκετά πλήρωσε ο λαός τα ψέματα και τις υποσχέσεις των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.
Αρκετά τον μάτωσαν για την κρίση, τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, την ένταξη και την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
Η Τ. Ε. καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν τους υποψηφίους του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τους υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.
ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ
Συνεχίζονται οι προεκλογικές επαφές με τους πολίτες των υποψηφίων.
Σήμερα:
• Στις 7 π.μ., στα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ θα μιλήσουν ο Νίκος Διασάκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση και ο Παναγιώτης Κουφαλάκος υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας.
• Στις 7 μ.μ., στην Καλαμάτα, στο καφενείο «Το Στέκι», στο γήπεδο της τέντας, θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, θα χαιρετίσει ο Παναγιώτης Κουφαλάκος υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας.
• Στις 7 μ.μ., στον Αετό του δήμου Τριφυλίας, θα μιλήσει ο Σαράντος Κουκούμης, υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
Αύριο:
• Στις 7 μ.μ. στην Καλαμάτα στο καφενείο « ΠΟΛ» στην πλατεία Φυτειάς θα μιλήσει ο Νίκος Διασάκος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, θα χαιρετήσει ο Παναγιώτης Κουφαλάκος υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.