ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

ΛΑΜΠΡΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 1821 ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

parelasi kalamata7Με ι­δι­αί­τε­ρη λαμ­πρό­τη­τα ε­ορ­τά­στη­κε η ε­πέ­τει­ο της  25ης Μαρ­τί­ου στην Κα­λα­μά­τα. Με­τά την τέ­λε­ση της δο­ξο­λο­γί­ας στο μη­τρο­πο­λι­τι­κό να­ό της Υ­πα­παν­τής του Σω­τή­ρος ό­που χο­ρο­στά­τη­σε ο Μη­τρο­πο­λί­της Μεσ­ση­νί­ας κ. Χρυ­σό­στο­μος, α­κο­λού­θη­σε κα­τά­θε­ση στε­φά­νων στην πλα­τεί­α 23ης Μαρ­τί­ου. Ε­νώ η κα­θι­ε­ρω­μέ­νη πα­ρέ­λα­ση ξε­κί­νη­σε στις 11:15.
parelasi kalamata2Την κυ­βέρ­νη­ση στις εκ­δη­λώ­σεις, εκ­προ­σώ­πη­σε ο ει­δι­κός γραμ­μα­τέ­ας του ΣΔΟΕ Στέ­λιος Στα­σι­νό­που­λος και πα­ρέ­στη­σαν ο μη­τρο­πο­λί­της Μεσ­ση­νί­ας Χρυ­σό­στο­μος, ο βου­λευ­τής Γιά­ννης Λαμ­πρό­που­λος, ο αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Μεσ­ση­νί­ας Πα­να­γι­ώ­της Α­λευ­ράς, ο δή­μαρ­χος Κα­λα­μά­τας Πα­να­γι­ώ­της Νί­κας και εκ­πρό­σω­ποι στρα­τι­ω­τι­κών και πο­λι­τι­κών αρ­χών και φο­ρέ­ων.
parelasi kalamata5Σε δη­λώ­σεις του, ο Ει­δι­κός Γραμ­μα­τέ­ας του ΣΔΟΕ Στέ­λιος Στα­σι­νό­που­λος και ο βου­λευ­τής Γιά­ννης Λαμ­πρό­που­λος υ­πο­γράμ­μι­σαν ό­τι το μή­νυ­μα της ση­με­ρι­νής η­μέ­ρας εί­ναι η ε­νό­τη­τα προ­κει­μέ­νου να βγει η χώ­ρα α­πό την κρί­ση.
parelasi kalamata9parelasi kalamata8parelasi kalamata7parelasi kalamata5parelasi kalamata4parelasi kalamata3parelasi kalamata2parelasi kalamata19parelasi kalamata18parelasi kalamata17parelasi kalamata16parelasi kalamata15parelasi kalamata14parelasi kalamata13parelasi kalamata12parelasi kalamata11parelasi kalamata10parelasi kalamata1parelasi kalamata


About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.