ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Οργισμένη απάντηση – σχόλιο από την Ντίνα Νικολάκου στην επερώτηση του Νίκου Γόντικα για έργα της Περιφέρειας!

NIKOLAKOY NTINAΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ την επερώτηση του Νίκου Γόντικα (δημοσιεύτηκε προχθές και στη «ΦΩΝΗ») για τα έργα που εκτέλεσε η Περιφέρεια, η αντιπεριφερειάρχης Ενημέρωσης, Ντίνα Νικολάκου έδωσε την ακόλουθη απάντηση:
«Κατ’ αρχήν χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κ. Γόντικας αναγνωρίζει τα σημαντικά έργα που κάνουμε στην Πελοπόννησο, έστω κι αν δεν διστάζει για να λασπώσει να χρησιμοποιεί ατελείωτα ψεύδη. Ωστόσο, ο κ. Γόντικας πρέπει να επανοριοθετήσει τον ρόλο του. Διότι εκτίθεται ανεπανόρθωτα, φερόμενος ο ίδιος ως ανταγωνιστική τεχνική εταιρεία. Τι είναι ο κ. Γόντικας τελικώς και πώς μπορεί να πιστεύει ότι είναι ο μόνος που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του λαού; Και πώς είναι τόσο καλός συνομιλητής των τεχνικών εταιρειών και γνωρίζει τα φανερά και …τα δήθεν αφανέρωτα; Εμείς, κ. Γόντικα δεν είμαστε συνομιλητές εταιρειών. Τελεία και παύλα. 
Για άλλη μια φορά ο κ. Γόντικας λέει τα γνωστά, μεγάλα του ΨΕΜΑΤΑ. Και τα λέει, χωρίς να ντρέπεται. Διότι τις απαντήσεις τις γνωρίζει καλά.
Γνωρίζει καλά ο κ. Γόντικας ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν γίνονται αναθέσεις έργων. Οι επιτροπές των διαγωνισμών, η Οικονομική Επιτροπή, το Ελεγκτικό Συνέδριο και όσοι άλλοι ελεγκτικοί μηχανισμοί εμπλέκονται σε αυτήν την περιγραφόμενη αναλυτικά διαδικασία εκ του νόμου ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ. Και αυτήν την απόφαση καλείται να υπογράφει ο περιφερειάρχης, ΟΧΙ ως αποφασιστικό όργανο, αλλά ως ο νομικός εκπρόσωπος της περιφέρειας στις υποχρεώσεις που αυτή αναλαμβάνει. Και πάλι όμως ο κ. Γόντικας επιμένει να ΨΕΥΔΕΤΑΙ.
Γνωρίζει καλά ο κ. Γόντικας ότι όλες οι αποφάσεις είναι στο απόλυτο φως. Και πάλι όμως επιμένει να διαστρεβλώνει τα γεγονότα, για να δημιουργεί εντυπώσεις.
Μήπως πιστεύει ο κ. Γόντικας ότι οι υπάλληλοι που συγκροτούν μετά από κλήρωση τις επιτροπές των διαγωνισμών δεν είναι τίμιοι; Μήπως πιστεύει ότι η Οικονομική Επιτροπή και το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν κάνει καλά την δουλειά του; Όλα τα γνωρίζει ο κ. Γόντικας και όμως επιμένει να ΨΕΥΔΕΤΑΙ.
Ο κ. Γόντικας δεν ενδιαφέρεται ποτέ για την απάντηση. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να σηκώνει σκόνη, μπας και εξαφανιστεί το σημαντικό έργο που ο ίδιος αναγνωρίζει ότι κάνουμε στην Πελοπόννησο. Ο ίδιος δεν έχει δική του πρόταση, που να μπορούν να εμπιστευτούν οι πολίτες. Και γι’ αυτό εξαπολύει την λάσπη του.
Τι να κάνουμε κ. Γόντικα, εμείς δεν πιστεύουμε στο δικό σας μοντέλο που γκρεμίστηκε με γδούπο πριν από εικοσιπέντε χρόνια. Ούτε κι οι πολίτες πιστεύουν. Κι αυτό είναι το μεγάλο σας πρόβλημα»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.