ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Σε Καλαμάτα και Μεσσήνη θα περιοδεύσει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος

KAMMENOSΣΕ ΜΕΛΗ και φίλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Καλαμάτα θα μιλήσει το Σάββατο το απόγευμα ο πρόεδρος του κινήματος, Πάνος Καμμένος. Θα έρθει στην Καλαμάτα το πρωί, ενώ θα επισκεφθεί και τη Μεσσήνη.
Το πρόγραμμα της περιοδείας του Πάνου Καμμένου παρουσίασαν το μεσημέρι, σε συνέντευξη Τύπου, οι εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής του κινήματος, Θεόδωρος Τζανετάκης, Χρήστος Σταματόπουλος, Κωνσταντίνος Σφαλτός και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.
Όπως σημείωσαν, ο Πάνος Καμμένος θα έρθει στην Καλαμάτα περίπου στις δέκα το πρωί του Σαββάτου. Θα περιοδεύσει στην Κεντρική Αγορά και μετά στο Ιστορικό Κέντρο, όπου, όπως ανέφερε ο Χρήστος Σταματόπουλος, θα προσκυνήσει στο ιστορικό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, στο οποίο, σύμφωνα με την παράδοση, τελέστηκε η δοξολογία για την απελευθέρωση της πόλης, της πρώτης στην Ελλάδα.
Περίπου στις 12 το μεσημέρι, θα μεταβεί στη Μεσσήνη, όπου θα έχει επαφές με τους εκπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.
Στις πέντε το απόγευμα, θα συναντηθεί με τα μέλη της τοπικής συντονιστικής επιτροπής και θα συζητήσουν για διάφορα θέματα, όπως για τον υποψήφιο που θα στηρίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Δήμους της Μεσσηνίας. Σημειώνεται ότι ήδη οι ΑΝ.ΕΛ. έχουν ανακοινώσει ότι για το Δήμο Καλαμάτας στηρίζουν την υποψηφιότητα του Μανώλη Μάκαρη και για το Δήμο Μεσσήνης του Κώστα Σπυρόπουλου.
Περίπου στις 5.30 το απόγευμα ο Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο «Φαραί Παλάς» και ακολούθως, στις έξι, θα μιλήσει στα μέλη και τους φίλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο Θεόδωρος Τζανετάκης σημείωσε ότι στα ψηφοδέλτια των υποψηφίων που θα στηρίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι υποψήφια στελέχη του κινήματος.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.