ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Με την Ελένη Αλειφέρη στη Μεσσηνία ο Τατούλης!

TATOYLHSΕΞΕΛΙΞΕΙΣ προανάγγειλε σχετικά με τις υποψηφιότητες στην Περιφέρεια, με δηλώσεις του χθες βράδυ στο Best, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς. Όπως ανέφερε, πιθανότερη αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας θα είναι η Ελένη Αλειφέρη, η οποία θα αποσύρει, ασφαλώς την υποψηφιότητά της από τον Δήμο Οιχαλίας. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Ελένη Αλειφέρη υπήρξε δήμαρχος Οιχαλίας, ενώ στις εκλογές του 2010 κατήλθε σαν ανεξάρτητη υποψήφια και αναδείχθηκε επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, ενώ το 2012 ήταν υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στη Μεσσηνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την θέση του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, μέχρι την λήξη της θητείας, τον Αύγουστο, θα προταθεί ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μπακούρος, από την Κυπαρισσία. Από τα ονόματα που ακούγονται ότι θα περιληφθούν στο ψηφοδέλτιο Μεσσηνίας είναι του Περικλή Μαντά, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος, του νυν αντιδημάρχου Καλαμάτας Χρήστου Ριζά και άλλων με αυτοδιοικητική εμπειρία και θητεία, καθώς και νέα πρόσωπα που θα προσδώσουν νέα δυναμική και πολυσυλλεκτικότητα στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος».
ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σίγουρη πρέπει να θεωρείται η στήριξη της ΝΔ στους νυν δημάρχους Παναγιώτη Νίκα, Καλαμάτας, Δημήτρη Καφαντάρη, Πύλου- Νέστορος, Στάθη Αναστασόπουλο, Μεσσήνης. Φυσικά, εξυπακούεται ότι έχει την κομματική και προεδρική στήριξη στο Δήμο Τριφυλίας ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτης Κατσίβελας, το έργο του οποίου έχει αποτιμηθεί θετικά.
ΔΗΛΩΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ
Τις διαρροές και τις πληροφορίες για το ψηφοδέλτιο… διασκεδάζει με χθεσινοβραδινή δήλωσή του ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης:
«Την ευθύνη του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» έχω ο ίδιος ως επικεφαλής της παράταξης και θα προβώ προσωπικά στην παρουσίαση των στελεχών που θα υπηρετήσουν τις πολιτικές που έχουμε ήδη χαράξει και στη νέα περίοδο, με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών της Πελοποννήσου».
ΣΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, την Δευτέρα 7 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, θα κάνει απολογισμό των έργων της Περιφέρειας ο περιφερειάρχης Πέτρο Τατούλης, ενώ θα δώσει και το στίγμα του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» για την επόμενη πενταετία.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.