ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Από Αργολίδα και Λακωνία ξεκινά το Σαββατοκύριακο τον προεκλογικό αγώνα ο Οδυσσέας Βουδούρης

BOYDOYRHSΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ της πορείας του για αλλαγή σελίδας στην Πελοπόννησο και την ανατροπή του «συστήματος Τατούλη», αρχίζει, απόψε, από το Ναύπλιο, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Οδυσσέας Βουδούρης. Θα συναντηθεί με τους Παντελή Κοκκινόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλιέων, με την Δημοτική Κίνηση «Αυτοδιοικητική Ριζοσπαστική Ανατροπή» και Κώστα Λυμπερόπουλο, επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Κίνησης Ερμιονίδας «Ανατροπή».
Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου θα επισκεφθεί, στις 6 το απόγευμα, ενώ στις 7 μμ θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης όλοι μαζί θα βρεθούν στο κέντρο της πόλης για συζήτηση με τους Ναυπλιώτες και τις Ναυπλιώτισσες.
Το πρωί της Κυριακής 9 Μαρτίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα μεταβεί στο Αργος. Μετά από μια σύντομη βόλτα στο κέντρο της πόλης, στις 12 το μεσημέρι, θα συναντηθεί και με τον βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Κοδέλα.
Επόμενος σταθμός της σύντομης περιοδείας του Οδυσσέα Βουδούρη, θα είναι η πρωτεύουσα της Λακωνίας, Σπάρτη. Στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής, ο Οδυσσέας Βουδούρης θα συναντηθεί με τον υποψήφιο δήμαρχο της Σπάρτης, Τάκη Κουμουνδούρο, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΑΝΑΣΑ» και στις 7:00 μ.μ. θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
Ρ/Σ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Συνέντευξη παραχώρησε, χθες, στην εκπομπή «Επί της ουσίας», της Δημοτικής Ραδιοφωνίας της Τρίπολης 91,5 (www.drt915.gr). Μίλησε για τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι δεν είναι μέλος του κόμματος, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι έχουν καμφθεί η αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος για το πρόσωπό του.
Για το «σύστημα Τατούλη» στην Περιφέρεια είπε ότι εκφράζει την «Ελληνική νοσηρότητα, το σαθρό πολίτικο σύστημα» και κατηγόρησε το νυν Περιφερειάρχη για συγκεντρωτισμό και θέμα ουσιαστικής δημοκρατίας στη διοίκησή του.
Για το ζήτημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, είπε ότι αν κερδίσει τις εκλογές, δεν θα ακυρώσει το διαγωνισμό, αλλά θα ελέγξει κάθε σκοτεινή πτυχή του, ενώ τόνισε ότι δεν είναι αντίθετος με συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα όταν εξυπηρετείται το δημόσιο συμφέρον.
«Το σύστημα Τατούλη δεν διαφέρει πολύ από το σύστημα Σαμαρά και δεν είναι τυχαίο ότι οι πορείες αυτών των δύο προσώπων είναι παράλληλες» τόνισε.
Τέλος, για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι έχει εξελιχθεί σε συνιστώσα της ΝΔ και ουσιαστικά έχει εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.