ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Επίθεση κατά Μάκαρη και Οικονομάκου από τον υποψήφιο δήμαρχο Γ. Δημητρούλια

ELLHNIKH DRASH EGKAINIAΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ του πατέρα Κωνσταντίνου, από Ι. Ν. των Ταξιαρχών, έγιναν την Δευτέρα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ελληνικής Δράσης, με την παρουσία φίλων και υποψηφίων που γέμισαν ασφυκτικά το χώρο.
Μετά την θρησκευτική τελετή, ο γνωστός επιχειρηματίας, πρόεδρος της Ελληνικής Δράσης και υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Γιώργος Δημητρούλιας, έδωσε το πολιτικό στίγμα της παράταξης και εξαπέλυσε επίθεση στους ανθυποψηφίους του. 
Εξ αρχής, δίνοντας το στίγμα της παράταξης, είπε:
«Εμείς, σαν Ελληνική Δράση, δεν έχουμε ζητήσει το χρίσμα και τη στήριξη κανενός κόμματος, μικρού ή μεγάλου, γιατί εμείς στηριζόμαστε από χιλιάδες Καλαματιανούς, άνδρες και γυναίκες. Εμείς θα δώσουμε μία διέξοδο στος Μεσσήνιους πατριώτες και εθνικιστές να απεγκλωβιστούν από αυτή τη Δεξιά της μεταπολίτευσης που μας έφερε μέχρι εδώ και να δημιουργήσουμε ένα αυτόνομο, πατριωτικό, εθνικιστικό χώρο, ο οποίος θα δώσει λύσεις σε όλα τα σύγχρονα προβλήματα της Καλαμάτας.
ΚΑΤΑ ΝΙΚΑ
Στη συνέχεια, έστρεψε τα πυρά του κατά του Παναγιώτη Νίκα, σημειώνοντας:
«Αυτή η Δεξιά εκφράζεται από τον κ. Νίκα, σήμερα. Είπε στη φιέστα που έκανε στο Elite, με προζέκτορες κλπ, ότι στάθηκε δίπλα στους συμπολίτες μας, αδιαφορώντας για τα πολιτικά τους πιστεύω. Όπως είπε, μεγάλη κοινωνική προσφορά του Δήμου Καλαμάτας ήταν το Δημοτικό Παντοπωλείο, τα συσσίτια κλπ. Δίπλα μου έχω δύο ανθρώπους, που ο δήμαρχος τους αφαίρεσε τη δυνατότητα να πάνε στο συσσίτιο, να μην έχουν οι άνθρωποι ένα πιάτο φαγητό. Αυτό δικαίωμα στη σίτιση ο κ. Νίκας το έδωσε σε κάποιο μαύρο λαθρομετανάστη, μετά την εκδίωξη του ενός. Γράφει ότι έκανε μεγάλο έργο και απέκτησε και Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Απέτρεψε το φεστιβάλ των εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, αλλά επέτρεψε, μετά από μερικές μέρες, το φεστιβάλ του ΚΚΕ. Κατά τα άλλα, θέλει τις ψήφους των εθνικιστών ο κ. Νίκας. Λέει ότι θα βγει από την πρώτη Κυριακή. Θα δούμε, αν θα βγει από την πρώτη Κυριακή. Εγώ δεν το πιστεύω. Αυτός το πιστεύει.
ΚΑΤΑ ΜΑΚΑΡΗ
Ο Γιώργος Δημητρούλιας χαρακτήρισε τον Μανώλη Μάκαρη «έτερο εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ». Αναφέρθηκε στην αποκάλυψη του υποψηφίου της Λαϊκής Συσπείρωσης, Δημήτρη Οικονομάκου ότι ο Μανώλης Μάκαρης, στις 11 Απρίλη του 2012, δήλωσε ότι «η ΝΔ αποτελεί, αυτή τη στιγμή, τη μόνη αξιόπιστη πρόταση εξουσίας και σταθερής διακυβέρνησης και αισιοδοξώ ότι θα αποτελέσει την επιλογή της της πλειοψηφίας των πολιτών στις επικείμενες εκλογές. «Αυτά έλεγε ο κ. Μάκαρης που κατεβάζει ο ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε ο Γιώργος Δημητρούλιας.
ΚΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ
«Για τον κ. Οικονομάκο δεν έχω να πω τίποτ’ άλλο, παρά το ότι οι λαθρομετανάστες που υπερασπίζεται δεν έχουν ακόμα δικαίωμα ψήφου κι εμείς δεν θα αφήσουμε να έχουν δικαίωμα ψήφου σε καμιά περίπτωση», τόνισε και την φράση του ακολούθησαν χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους.
ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ
Τέλος έκανε αναφορά στην κινεζική γραφή, λέγοντας:
«Το ιδεόγραμμα των Κινέζων που περιγράφει το πρόβλημα, είναι ακριβώς το ίδιο που περιγράφει την ευκαιρία. Δηλαδή, από το πρόβλημα της μεταπολίτευσης μπορούμε να δημιουργήσουμε εμείς, ως μία ευκαιρία, μια νέα Ελλάδα. Τη στιγμή που θα φύγει η σάπια μεταπολίτευση που μας έφερε μέχρι εδώ, εμείς θα αναστρέψουμε για να δημιουργήσουμε τη νέα Ελλάδα».
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής, ο απόστρατος λοχαγός, Ανδρέας Πετρόπουλος συνέδεσε τον αγώνα για την ελευθερία με το σήμερα. Όπως τόνισε με έμφαση, από την δολοφονία του Καποδίστρια και μετά λειτουργεί σαν προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων. Είπε ότι δεν δημιουργήθηκε νέα Ελλάδα, νέα πατρίδα. «Η πατρίδα είναι δώρο Θεού και αιώνια. Εμείς είμαστε νέοι και παλιοί». Εκδήλωσε τη δυσφορία για τους μετανάστες που έχουν πλημμυρίσει την χώρα και κατέληξε, λέγοντας:
«Σας δίδεται μια ευκαιρία εις τας δημοτικάς εκλογάς. Αυτή την στιγμή ο ελληνικός εθνικισμός, συμποσούμενος σε έναν και μόνον συνδυασμό, κατέρχεται εις την ιεράν πόλιν των Καλαμών και δίδει την ευκαιρίαν σε κάθε καλό Έλληνα, σε κάθε καλή Ελληνίδα, σε κάθε πατριώτη να συμπράξει μαζί του, να ενωθεί μαζί του, να ενώσει τις δυνάμεις μαζί του, να ενισχύσει τον συνδυασμό αυτόν και απέναντί του όλοι οι υπόλοιποι συνδυασμοί της παρακμής και της διαφθοράς. Δεν ξέρω αν ο ένας λέγεται Α, αν ο άλλος λέγεται Β, αν ο ένας ανήκει εις το Α ή το Β κόμμα. Δεν με απασχολεί ουδόλως. Οι άνθρωποι αυτοί όλοι ανήκουν στο ίδιο καθεστώς, που οδήγησε την αγαπημένη μου πατρίδα εις το αισχρόν σημείον, το οποίο ευρίσκεται σήμερον».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.