ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Δημ. Κουκούτσης: «Θα τους έρθει ταβλάς από το αποτέλεσμα των εκλογών»

XRYSH AYGH SYNENTEYKSHΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Τύπου έδωσε χθες, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Δουλτσινιάδης, πλαισιωμένος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Νικήτα Μανδραπίλια, και τον βουλευτή του Νομού Δημήτρη Κουκούτση. 
Ο καρδιοχειρουργός Δημήτρης Δουλτσινιάδης, γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη το 1963, αναφέρθηκε στην αρχή στους τρεις λόγους που η Ελληνική Αυγή Πελοποννήσου συμμετέχει στις εκλογές. Για τον ίδιο η Πελοπόννησος είναι ένας ιστορικός τόπος, που χαρακτηρίζει την συνέχεια του γένους, από τον Λεωνίδα, στους Παλαιολόγους και στον Πλήθωνα και τέλος, τον Μαυρομιχάλη που ελευθέρωσε την Καλαμάτα και για τον λόγο αυτό η συνέντευξη δόθηκε ανήμερα της επετείου της απελευθέρωσής της.
Ο δεύτερο λόγος είναι ότι στις περιφερειακές και τις ευρωεκλογές στόχος είναι να βγει περισσότερο δυναμωμένη, να δείξει ότι, παρά τις διώξεις, δεν λύγισε. Χαρακτήρισε τις δικαστικές αποφάσεις για τις προφυλακίσεις πολιτικές.
Ο τρίτος λόγος είναι να αναδειχθεί η αξία των στελεχών της Χρυσής Αυγής σε έργα, εφ’ όσον κερδίσουν την Περιφέρεια. Όπως δήλωσε, είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν νυχθημερόν, έντιμα για να βελτιώσουν την ζωή των πολιτών.
Για την ανάπτυξη της περιοχής είπε ότι θα εστιαστεί στην στήριξη της αγροτικής, στην ίδρυση βιομηχανιών φιλικών προς το περιβάλλον, όπως είναι η παραγωγή ηλεκτρονικών προϊόντων, ενώ θα μελετηθεί σοβαρά η επαναλειτουργία τους σιδηροδρόμου, κυρίως για εμπορικούς σκοπούς.
Τέλος, είπε ότι θα ενισχύσουν τις ανασκαφές για να αναδειχθεί η μεγάλη ιστορική συνέχεια των κατοίκων της Μεσσηνίας και να αποτελέσουν τα ευρήματα πόλο τουριστικής έλξης.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ
Ιατρό λόγιο απεκάλεσε τον Δημήτρη Δουλτσινιάδη ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης. Όπως είπε, τέτοιους ανθρώπους έχει ανάγκη η αυτοδιοίκηση και η κεντρική εξουσία. Δήλωσε ότι οι περιφερειακές εκλογές και οι ευρωεκλογές έχουν πολιτικό χαρακτήρα και καμιά ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. «Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται εν υπνώσει», τόνισε και συμπλήρωσε ότι Χρυσή Αυγή δεν είναι μόνον οι βουλευτές, η Κεντρική Επιτροπή και το Πολιτικό Γραφείο, αλλά ο κόσμος που την ακολουθεί και θα δώσει την μάχη των εκλογών.
«Η Μεσσηνία θα είναι στην πρωτοπορία του αγώνα», κατέληξε.
Του ζητήθηκε να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ξεκίνησε από τις δύο αποχωρήσεις. Ένας είπε έδειξε δειλία και ο άλλος λύγισε, πιθανότατα, από το βάρος των χρημάτων. «Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη», σημείωσε. Τα έβαλε με την δικαιοσύνη και είπε ότι ζητήθηκε από την ανακρίτριες από στέλεχος της Νίκαιας να «δώσει» τον Λαγό και θα τον αφήσουν ελεύθερο, αλλά αυτός απάντησε ότι δεν λέει ψέματα και προτίμησε την φυλακή. Βεβαίωσε ότι το κόμμα δεν μείνει ακέφαλο. Τόνισε ότι, όπως ο αρχηγός (ο προφυλακισμένος Νίκος Μιχαλολιάκος) δεν κάνει πίσω, έτσι, κανένας δεν πρέπει να κάνει πίσω. Οι διώξεις είπε είναι πολιτικές και πολιτικές, γιατί δεν έχουν νομική και ηθική βάση.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.