ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Απάντηση Οδυσσέα Βουδούρη στο ΚΚΕ

boudouris5 «Σας έ­θε­σα τρεις σα­φείς και συγ­κε­κρι­μέ­νες ε­ρω­τή­σεις και α­πο­φύ­γα­τε να μου α­παν­τή­σε­τε, προ­στρέ­χον­τας σε μια πο­λε­μι­κή ρη­το­ρι­κή και δι­α­στρε­βλώ­νον­τας τις θέ­σεις μου για τη δι­α­χεί­ρι­ση των α­πορ­ριμ­μά­των και τον του­ρι­σμό. Γνω­ρί­ζω τις θέ­σεις σας μέ­σα στις ο­ποί­ες δεν υ­πάρ­χει σή­με­ρα θέ­ση για πο­λι­τι­κές συμ­μα­χί­ες και δεν πρό­κει­ται να τρο­φο­δο­τή­σω την πο­λε­μι­κή αυ­τή δι­ό­τι δεν εί­στε για μας πο­λι­τι­κός αν­τί­πα­λος. Προ­κα­λεί βέ­βαι­α εν­τύ­πω­ση πως θε­ω­ρεί­τε «α­πα­ρά­δε­κτο» α­κό­μα και τον πο­λι­τι­κό δι­ά­λο­γο.
Ό­πως και να έ­χει, οι ε­ρω­τή­σεις μου κα­τα­γρά­φον­ται α­πό τους συμ­πα­τρι­ώ­τες μας ό­λων των πα­ρα­τά­ξε­ων. Αν α­δυ­να­τεί­τε να α­παν­τή­σε­τε, ε­κεί­νοι σί­γου­ρα θα δώ­σουν την δι­κή τους α­πάν­τη­ση.
Κα­λή δύ­να­μη στον α­γώ­να σας.» Αυ­τό αν­τα­παν­τά­ει ο υ­πο­ψή­φιος Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Ο­δυσ­σέ­ας Βου­δού­ρης , στην α­πάν­τη­ση του  ΚΚΕ, σε προ­η­γού­με­νες δη­λώ­σεις του.
Υ.Γ. Πα­ρεμ­πι­πτόν­τως, προ­ση­λω­θεί­τε λί­γο πε­ρισ­σό­τε­ρο στα πραγ­μα­τι­κά γε­γο­νό­τα: το 2007 δεν ψή­φι­σα κα­μί­α σύμ­βα­ση δι­ό­τι α­πλά… δεν ή­μουν βου­λευ­τής.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.