ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Ο Τατούλης «παίζει» να μην είναι στον δεύτερο γύρο των εκλογών!

MANVLHS FOTEASΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ πλατεία της Καλαμάτας βρέθηκε, το Σάββατο το πρωί, ο Γιάννης Μανώλης, συνοδευόμενος από φίλους, ανάμεσά οι δημοτικοί σύμβουλοι Καλαμάτας Νίκος Φωτέας, και υπεύθυνος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο κόμμα των Χρήστου Ζώη και Βύρωνα Πολύδωρα, Στράτης Κελαράκος, Βενετία Λιακουνάκου και ο δημοσιογράφος Τάκης Ξεροβάσιλας. Με τον τρόπο αυτό, ο Γιάννης Μανώλης ξεκίνησε άτυπα την προεκλογική εκστρατεία του για υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, καθώς, όπως δήλωσε, την επίσημη ανακοίνωση θα την κάνει την Τετάρτη, στην Τρίπολη.
Στο γνωστό καφέ «BISTROTECA» της πλατείας, η συντροφιά διευρύνθηκε από τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους όλων των τοπικών μέσων. Στην φιλική κουβέντα που ακολούθησε, ο Γιάννης Μανώλης μίλησε για πολλά, με θέσεις ενδιαφέρουσες. Διασκέδασε τις φήμες ότι δεν πρόκειται να κατέβει λέγοντας:
«Αυτοί που αγωνιούν και ανησυχούν γιατί θα κατέβω και θα θέλανε να μην κατέβω και διαδίδουν ότι, επειδή δεν έχει λεφτά ο Μανώλης ή επειδή τον πιέζουν, δεν θα κατέβει, απαντώ ότι δεν κερδίζουν τα λεφτά την Περιφέρεια. Τότε θα πήγαινα από την αρχή χαμένος, 100-0 θα είχα χάσει, σε σχέση με άλλους που έχουν λεφτά. Κερδίζει η ψυχή, η εντιμότητα, το όραμα για την Πελοπόννησο και η αγωνιστικότητα». Ενώ τόνισε «ότι αυτό το καθεστώς που υπάρχει σήμερα, σίγουρα, θα γκρεμιστεί. Θα το γκρεμίσουν οι πολίτες και οι άλλες δυνάμεις που θα δώσουν την μάχη για ν’ αλλάξουν τα πράγματα».
Δήλωσε ότι πρέπει να γκρεμιστεί το υπάρχον καθεστώς και να κτίζεις από την αρχή. Πρέπει είπε με έμφαση «να γκρεμιστεί η λογική του συγκεντρωτισμού, της οικογενειοκρατίας, του αυταρχισμού, της αδιαφάνειας. Καταφέρθηκε κατά του Πέτρου Τατούλη, λέγοντας ότι δηλώνει ανεξάρτητος, ενώ στηρίζεται από τα δύο κυβερνητικά κόμματα. «Εγώ δεν ξέρω πολλούς ανεξάρτητους περιφερειάρχες, για τους οποίους οι αρχηγοί των κομμάτων που τους στηρίζουν παίρνουν τηλέφωνο στελέχη τους για να τους βάλουν υποχρεωτικά στο ψηφοδέλτιο του περιφερειάρχη και δηλώνει ο ίδιος ανεξάρτητος. Πρώτη φορά μου συμβαίνει».
ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Για το αν θα ανακοινώσει και ονόματα την Τετάρτη, είπε ότι, σχεδόν, έχουν καταλήξει, αλλά δεν πρόκειται να κάνει ανακοίνωση ονομάτων. Συμπλήρωσε ότι ξεχωριστά σε κάθε νομό θα παρουσιάζονται οι υποψήφιοι επικεφαλής και η ομάδα που θα δώσει την μάχη.
Κάνοντας λόγο για το που ανήκει και την προέλευσή του από την λαϊκή δεξιά, είπε ότι έχει παραιτηθεί από το κόμμα των Ζώη- Πολύδωρα και δήλωσε ότι λειτουργούσε σαν ανεξάρτητος, ακόμα και μέσα στα κόμματα που ήταν ενταγμένος. «Τώρα είμαι και τυπικά ανεξάρτητος, για να κάνω αυτό που πρέπει για την Πελοπόννησο», τόνισε.
Με τους ποιους θα συνεργαστεί είπε ότι «απλώνουμε το χέρι σε κάθε πολιτή, σε κάθε στέλεχος άλλου κόμματος». Ενώ, με έμφαση τόνισε δεν έχει εγκαταλείψει τις πολιτικές θέσεις που είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια ούτε όμως και από τους άλλους που θα τον πλαισιώσουν απαιτεί να εγκαταλείψουν την ιδεολογία τους. Τους συνεργάτες του πρέπει να τους ενώνει ο αγώνας για να γκρεμιστεί το σημερινό καθεστώς και να κτίσουν την Πελοπόννησο από την αρχή.
Κάλεσε τα στελέχη που διαφωνούν με την σημερινή περιφερειακή αρχή να βγουν και να καταγγείλουν, επίσημα και όχι με διαρροές, όσα έβλεπαν όλα αυτά τα χρόνια. Τότε θα χωρέσουν όλοι στην κοινή προσπάθεια.
ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…
Για τις μέχρι τώρα επαφές του, είπε:
«Μιλάμε με όλους. Το προσκλητήριο αφορά όλο τον κόσμο. Αρκεί να μην είναι κάποιος εμπλεκόμενος και να βγει να καταγγείλει έγκαιρα αυτό διαπιστώνει και τον κάνει να φεύγει από ένα συνδυασμό. Δεν είμαι της λογικής δεν ξέρω πολλά πράγματα για την περιφέρεια, παραμένω στην θέση μου και όταν γίνονται εκλογές, φεύγω και πάω σε έναν άλλο συνδυασμό ή πάω κάπου αλλού, πάω απέναντι. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Απέναντι είσαι γιατί πιστεύεις ότι αυτό που γίνεται στην Περιφέρεια, δεν είναι σωστό και το καταγγέλλεις με επίσημο τρόπο», συμπλήρωσε.
Αναφερόμενος στον Πέτρο Τατούλη, είπε ότι υπάρχει περίπτωση να μην είναι στον δεύτερο γύρο. «Είναι υπεραισιόδοξο αυτό που σας λέω, αλλά , πιστέψτε με, βλέποντας και τι συμβαίνει, σε όλη την Ελλάδα και τον αθηναϊκό Τύπο και παντού, δεν θα μείνει τίποτα κρυφό, κατά την άποψή μου. Ο κόσμος θα μάθει, θα έρθουν όλα στο φως και τότε η ψήφος θα έχει άλλη βαρύτητα», κατέληξε.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.