ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων

aleuras108Σύ­σκε­ψη πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε σή­με­ρα στο Δι­οι­κη­τή­ριο με θέ­μα: «Σχε­δια­σμός και δρά­σεις Πο­λι­τι­κής Προ­στα­σί­ας για την αν­τι­με­τώ­πι­ση κιν­δύ­νων α­πό την εκ­δή­λω­ση σει­σμι­κών φαι­νο­μέ­νων»  υ­πό την προ­ε­δρί­α του Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Πα­να­γι­ώ­τη Α­λευ­ρά.Στη σύ­σκε­ψη πα­ρα­βρέ­θη­κε εκ­πρό­σω­πος της Α­πο­κεν­τρω­μέ­νης Δι­οί­κη­σης Πε­λο­πον­νή­σου, Δυ­τι­κής Ελ­λά­δας και Ι­ο­νί­ου, εκ­πρό­σω­ποι Υ­πη­ρε­σι­ών της Πε­ρι­φε­ρεια­κής Ε­νό­τη­τας Μεσ­ση­νί­ας, οι θε­σμο­θε­τη­μέ­νες εμ­πλε­κό­με­νες υ­πη­ρε­σί­ες (Α­στυ­νο­μι­κή Δνση, Πυ­ρο­σβε­στι­κή Υ­πη­ρε­σί­α, 9ο Σύν­ταγ­μα Πε­ζι­κού, 120 ΠΕ­Α, Λι­με­ναρ­χεί­ο), εκ­πρό­σω­ποι Υ­πη­ρε­σι­ών και Φο­ρέ­ων, Εκ­πρό­σω­ποι Δή­μων και Ε­θε­λον­τές.
Ο κ. Α­λευ­ράς α­νέ­φε­ρε ό­τι για την κα­λή δι­α­χεί­ρι­ση των κα­τα­στά­σε­ων έ­κτα­κτης α­νάγ­κης, πρώ­τι­στη α­νάγ­κη εί­ναι η σω­στή πλη­ρο­φό­ρη­ση του κοι­νού. Τό­νι­σε την προ­σφο­ρά των ε­θε­λον­τών, που πάν­τα βρί­σκον­ται δί­πλα στις υ­πη­ρε­σί­ες της Πε­ρι­φε­ρεια­κής Ε­νό­τη­τας Μεσ­ση­νί­ας, και εί­πε ό­τι αυ­τό που α­παι­τεί­ται εί­ναι κα­τάλ­λη­λος συν­το­νι­σμός των εμ­πλε­κο­μέ­νων φο­ρέ­ων και ε­τοι­μό­τη­τα.
Οι συμ­με­τέ­χον­τες το­πο­θε­τή­θη­καν ε­πί των ε­νερ­γει­ών τους, τό­σο αυ­τών που προ­βλέ­πον­ται α­πό τα σχε­τι­κά έγ­γρα­φα, ό­σο και αυ­τών που έ­χουν υ­λο­ποι­η­θεί μέ­χρι τώ­ρα. Δό­θη­καν οι κα­τευ­θύν­σεις για τη σύν­τα­ξη μνη­μο­νί­ων ε­νερ­γει­ών των Δή­μων. Να ση­μει­ω­θεί ό­τι το Τμή­μα Πο­λι­τι­κής Προ­στα­σί­ας έ­χει ο­λο­κλη­ρώ­σει το σχε­δια­σμό του και θα υ­πάρ­ξουν ει­δι­κές συ­νερ­γα­σί­ες για την πρό­ο­δο και των ε­πι­μέ­ρους υ­πη­ρε­σι­ών & φο­ρέ­ων, ό­που α­παι­τεί­ται.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.