ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

14ος Αγώνας δρόμου Καλαμάτας

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (Σ.Δ.Υ.Μ) , υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) και με  την συμπαράσταση  του Δήμου Καλαμάτας, της  Περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου διοργανώνει  τον   
14ο  ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 10.000μ το   ΣΑΒΒΑΤΟ 26ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 και ώρα 18:30 μ.μ.
για ενήλικες δρομείς και 2.000μ για παιδιά και γονείς,  Αγώνας περιπατητών  με ώρα έναρξης 18.00  για όσους θέλουν ν΄ απολαύσουν την διαδρομή και τον αγώνα διαφορετικά.   Η  διαδρομή γρήγορη επίπεδη , 8από τα 10 km δίπλα στην παραλία με αφετηρία  την κεντρική πλατεία, αναστροφή τέρμα παραλιακής στο 5km ξενοδοχείο Φιλοξένια και τερματισμό ξανά στην κεντρική πλατεία.
.  14ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ   ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ      
                ΠΡΟΚΛΗΣΗ – ΕΜΠΕΙΡΙΑ
               ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ πρώην ΚΕ.ΚΥ.ΚΑ. με Α
Θα βραβευτούν οι 3 πρώτες νικήτριες και οι 3 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης
του αγώνα των 10.000μ.Σε όλους όσους τερματίσουν θα δοθεί  αναμνηστικό μετάλλιο και τοπικά προϊόντα.
Θα υπάρχουν κατηγορίες ανά 10ετία,  κληρώσεις δώρων για παιδιά αλλά & για μεγάλους. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ & ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ΤΟΥΣ.
Αγώνας 10.000μ   Έναρξη εγγραφών 3/4/14
Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση      www.sdym.gr ,
                                          θα γίνονται δεκτές έως την      Πέμπτη24/04/14
ΠΡΟΣΟΧΗ : Περιορισμένες εγγραφές την ημέρα του αγώνα.
 Όσοι έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους θα παραλαμβάνουν τον αριθμό τους και το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης του αγώνα, καταβάλλοντας το αντίτιμο των  5€,  από τη γραμματεία του αγώνα μέχρι τις 18:00μ.μ.  για τους περιπατητές δεν χρειάζεται αντίτιμο και εγγραφή θα πάρουν τον αριθμό από την γραμματεία .
 Έσοδα θα διατεθούν στο ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.Καλαμάτας ( Κέντρο φυσικής Ιατρικής αποκατάστασης) πρώην ΚΕ.ΚΥ.ΚΑ. με ΑΑγώνας 2.000μ για παιδιάΗ συμμετοχή για τον αγώνα των 2.000 μ. είναι ελεύθερη χωρίς επιβάρυνση.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.