ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

reitzopoylos kkeΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟΣ από τον νυν δημοτικό σύμβουλο Δήμο Νταλαχάνη και τον υποψήφιο Πολύδωρα Σαραντόπουλο, ο υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Οιχαλίας, με την Λαϊκή Συσπείρωση, Κώστας Ρεϊτζόπουλος ανακοίνωσε τα πρώτα 37 ονόματα υποψηφίων συμβούλων. Ο νεώτερος από τους υποψηφίους δημάρχους στην Μεσσηνία, είναι 28 ετών, με ένα χειμαρρώδη λόγο, δήλωσε: 
«Το επόμενο διάστημα μπροστά μας έχουμε τριπλές εκλογές. Η πολιτική που ακολουθήθηκε στη χώρα μας είναι ενιαία όλα αυτά τα χρόνια. Δηλαδή, ΕΕ – κυβερνήσεις – Περιφέρεια – Τοπική Διοίκηση, και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Γι’ αυτά τα βάσανα, που ζει ο κόσμος, κάποιοι είναι υπεύθυνοι. Και αυτοί δεν είναι αφηρημένοι. Είναι οι κυβερνήσεις, είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά είναι και οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες και του ΠΑΣΟΚ, και της ΝΔ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ που στήριξαν ή ανεχτήκαν αυτή την κατάσταση.
Το δίλημμα που βρίσκεται μπροστά στους ψηφοφόρους, κατά τη δική μας γνώμη και πρέπει να το σκεφτούν καλά, είναι ένα: Τι θέλουμε; Περιφερειάρχες και δημάρχους εφαρμοστές της κυβερνητικής πολιτικής και της ΕΕ; ‘Η θέλουμε δημάρχους και περιφερειάρχες που θα αντισταθούν, θα παλέψουν, θα δώσουν μάχη, για να πάνε αυτά τα χρήματα στο λαό και όχι στους επιχειρηματίες;
Άρα, λοιπόν, πρέπει ο καθένας να κρίνει μπροστά στην κάλπη και να σκεφτεί, πρώτον, ποιος δικαιώθηκε με αυτή του τη στάση, αν δικαιώθηκε το ΚΚΕ και η “Λαϊκή Συσπείρωση”. Δεύτερον, ποιος μπορεί να παλέψει μαζί με το λαό για να αλλάξει αυτή η κατάσταση την επόμενη μέρα.
Καλούμε λοιπόν σε μαζική στήριξη των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στις Ευρωεκλογές, στις Περιφερειακές και τοπικές εκλογές.
Όλο το προηγούμενο διάστημα ως Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Οιχαλίας παλέψαμε για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που υπήρχε και απασχολούσε το λαό. Πρωτοστατήσαμε για τα οξυμμένα προβλήματα της περιοχής, για το σκουπιδοεργοστάσιο στην Καλληρόη, για το αίσχος των ρύπων από τα πυρινελαιουργεία, με παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο από τον δημοτικό μας σύμβουλο το Δήμο τον Νταλαχάνη, με περιοδείες και συγκεντρώσεις. Στηρίξαμε και στηρίζουμε τις αντιδράσεις των κατοίκων, όποια μωρφή και αν έχουν. Θα πρωτοστατήσουμε για να μην γίνει το εργοστάσιο μαζί με του κατοίκους και όλο το λαό θα αντιπαλέψουμε αυτή την κατάσταση.
Τέλος καλούμε τους φτωχούς αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους εργαζόμενους, τις γυναίκες και τη νεολαία της περιοχής να στηρίξουν μαζικά το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης».
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
Νταλαχάνης Δήμος, δημοτικός σύμβουλος, συνταξιούχος πρώην υπάλληλος ΕΚΑΒ, Αθανασόπουλος Διονύσης, ιδιωτικός υπάλληλος, συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ, Μαντάς Κώστας, αυτοκινητιστής, μέλος της ΠΑΣΕΒΕ, Μερτίκας Παναγιώτης, καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, Μπόβη Βασιλική, ελεύθερη επαγγελματίας, Χρονόπουλος Λεωνίδας, αγροτοκτηνοτρόφος, Μπουτσικάκης Αριστείδης, οικοδόμος – αγροτοκτηνοντόφος, Σταυρόπουλος Γιώργος, γεωπόνος, Μητρόπουλος Γιώργος, πολιτικός μηχανικός, Μπέτσιος Ανδρέας, συνταξιούχος, Λυμπερόπουλος Κώστας, συνταξιούχος υποδηματοποιός, μαχητής του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος, Πουλόπουλος Θεόδωρος, συνταξιούχος οικοδόμος, Παρτσαλά Άννα, τραπεζική υπάλληλος, Παπανδρέου Ηλίας, συνταξιούχος οικοδόμος, Παπανδρέου Παρασκευή, σχεδιάστρια αρχιτεκτονικού σχεδίου, μέλος του ΠΑΜΕ, Ανδρινοπούλου Βάσια, φοιτήτρια Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, μέλος του ΜΑΣ, Μαρκογιάννης Βαγγέλης, οικοδόμος, μέλος του συνδικάτου οικοδόμων Μεσσηνίας, μέλος του ΠΑΜΕ, Νανοπούλου – Χρυσικού Βαγγελιώ, άνεργη, Μιχαλοπούλου – Χριστοπούλου Χριστίνα, άνεργη, Χρυσικός Χρήστος, συνταξιούχος του Δημοσίου, Μαλαχία Γραμματική, συνταξιούχος, Σαραντόπουλος Πολύδωρος (Λάκης), αγροτοκτηνοτρόφος, Λαμπρόπουλος Αργύρης, αγροτοκτηνοτρόφος, Δερτιμάνης Κώστας, συνταξιούχος, Λαμπρόπουλος Κώστας, αγροτοκτηνοτρόφος, Τσαλίκης Παναγιώτης, απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού, Δημητρόπουλος Αγησίλαος, ελεύθερος επαγγελματίας, Ρηγοπούλου – Λυμπεροπούλου Μαρία, συνταξιούχος, Γεννηματά Ολυμπία, αγρότισσα, Γεννηματάς Γεώργιος, ιδιωτικός υπάλληλος, Σιμόγλου Αικατερίνη, φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Λυμπεροπούλου Παναγιώτα, ιδιωτική υπάλληλος, Γεννηματά Ευγενία, ιδιωτική υπάλληλος, Μαστραγγελή Δήμητρα, νοσηλεύτρια, Μαστραγγελής Χαράλαμπος, αυτοκινητιστής, Τουρκαλάκη Βασιλική, ιδιωτική υπάλληλός και Μαστραγγελής Θόδωρος, ηλεκτρολόγος, μέλος του ΠΑΜΕ.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.