ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μεσσηνία

Νέα προθεσμία στο δράστη του φρικιαστικού εγκλήματος στην Καλαμάτα

asthenoforo2ΝΕΑ προθεσμία μέχρι την Πέμπτη πήρε σήμερα ο δράστης του φρικιαστικού εγκλήματος της Καλαμάτας, ο οποίος μέρα-μεσημέρι με θανατηφόρα χτυπήματα αποτελείωσε τον 73χρονο συνταξιούχο Πάρι Φραγκούλη, πάνω στο δρόμο, παρουσία του 7χρονου εγγονού του και των εμβρόντητων περαστικών που δεν πρόλαβαν να αποσοβήσουν το μοιραίο.
Ο 33χρονος δράστης, Σπύρος Τζαβάρας, έμπορος από χωριό της Καλαμάτας, σταμάτησε να χτυπά το άτυχο θύμα αφού αυτός βρισκόταν ακίνητος στο οδόστρωμα και τότε βλέποντας ότι τον έχει αποτελειώσει εξαφανίστηκε.
Χθες εμφανίστηκε ενώπιον της ανακριτού Καλαμάτας, με βλέμμα απλανές και χαμένο στο κενό, από την οποία ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία, προκειμένου να ενημερωθεί ο δικηγόρος Διονύσης Αλευράς, στον οποίο ανατέθηκε χθες η υπόθεση, αφού οι δύο προηγούμενοι δικηγόροι αρνήθηκαν να αναλάβουν την υπεράσπιση του δράστη.
Την πλευρά της οικογένειας του άτυχου θύματος, ως πολιτική αγωγή εκπροσωπεί ο δικηγόρος Χρήστος Αρχοντής.
Η υπόθεση έχει πάρει πανελλήνιες διαστάσεις με το ενδιαφέρον ΜΜΕ και γνωστών ιστοσελίδων να δίνουν διαστάσεις στο απίστευτο έγκλημα στη μέση του δρόμου με ανελέητα χτυπήματα σ’ ένα ανυπεράσπιστο άνθρωπο επειδή διαμαρτυρήθηκε στον θρασύτατο δράστη για την παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από την οποία παρ’ ολίγο να προκληθεί ατύχημα.
Την υπόθεση έχουν φωτίσει, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έφερε στο φως η «ΦΩΝΗ» τις τελευταίες ημέρες, αυτόπτες μάρτυρες καθώς και η ιατροδικαστική έκθεση.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.