ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Ο υ­πο­ψή­φιος Δή­μαρ­χος Μεσ­σή­νης Γ. Τσώ­νης πα­ρου­σί­α­σε τις θέ­σεις το ψη­φο­δέλ­τιο του

tsonis parousiasi10Οι θέ­σεις και το ψη­φο­δέλ­τιο του συν­δυα­σμού “Α­δέ­σμευ­τη Κί­νη­ση Πο­λι­τών Δή­μου Μεσ­σή­νης”, του ο­ποί­ου η­γεί­ται ο υ­πο­ψή­φιος δή­μαρ­χος Μεσ­σή­νης Γι­ώρ­γος Τσώ­νης, πα­ρου­σι­ά­στη­καν σε α­νοι­χτή εκ­δή­λω­ση, την Πα­ρα­σκευ­ή το βρά­δυ.
Την πα­ρου­σί­α­ση, που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στην αί­θου­σα εκ­δη­λώ­σε­ων του ξε­νο­δο­χεί­ου “Κου­ζή”, στη Μεσ­σή­νη, συν­τό­νι­σε ο τ. δη­μο­τι­κός σύμ­βου­λος Στά­θης Κα­τσού­λης, ο ο­ποί­ος πε­ρι­έ­γρα­ψε την προ­σω­πι­κό­τη­τα του υ­πο­ψη­φί­ου δη­μάρ­χου Γι­ώρ­γου Τσώ­νη.
tsonis parousiasi9Ο κ. Κα­τσού­λης α­να­φέρ­θη­κε στην 28ετή αυ­το­δι­οι­κη­τι­κή εμ­πει­ρί­α του υ­πο­ψη­φί­ου δη­μάρ­χου στο Δή­μο Μεσ­σή­νης, γε­γο­νός, που, ό­πως εί­πε, τον κα­θι­στά γνώ­στη των προ­βλη­μά­των του. Α­κό­μα, ε­πι­σή­μα­νε τις ι­κα­νό­τη­τες του Γ. Τσώ­νη, πα­ρα­πέμ­πον­τας στην ε­πι­τυ­χή ε­παγ­γελ­μα­τι­κή δρα­στη­ρι­ό­τη­τα του με την τε­χνι­κή κα­τα­σκευ­α­στι­κή ε­ται­ρεί­α που ί­δρυ­σε και δι­ευ­θύ­νει, η ο­ποί­α με την α­πό­δο­ση α­πο­τε­λε­σμα­τι­κού έρ­γου, ε­δραι­ώ­θη­κε στον χώ­ρο της κα­τα­σκευ­ής την τε­λευ­ταί­α ει­κο­σα­ε­τί­α, α­να­λαμ­βά­νον­τας την ε­κτέ­λε­ση με­γά­λων έρ­γων σε ό­λη τη χώ­ρα.
tsonis parousiasi7Πριν την πα­ρου­σί­α­ση των θέ­σε­ων και του ψη­φο­δελ­τί­ου του συν­δυα­σμού α­πό τον υ­πο­ψή­φιο δή­μαρ­χο, α­να­γνώ­στη­κε η δι­α­κή­ρυ­ξη αρ­χών της Α­δέ­σμευ­της Κί­νη­σης Πο­λι­τών Δή­μου Μεσ­σή­νης
tsonis parousiasi8Στην ο­μι­λί­α του ο υ­πο­ψή­φιος δή­μαρ­χος Γι­ώρ­γος Τσώ­νης α­νά­φε­ρε τα ε­ξής:
«Νοι­ώ­θω ι­δι­αί­τε­ρη χα­ρά και ι­κα­νο­ποί­η­ση που βρί­σκο­μαι μα­ζί σας, με φί­λους και συ­νερ­γά­τες, ξε­κι­νών­τας μια κοι­νή προ­σπά­θεια για να με­τα­μορ­φώ­σου­με το Δή­μο μας, να τον κά­νου­με α­ξι­ο­ζή­λευ­το και δη­μι­ουρ­γι­κό. Να κά­νου­με το Δή­μο Μεσ­σή­νης έ­να Δή­μο αν­θρώ­πι­νο, αλ­λη­λέγ­γυ­ο στον πο­λί­τη, έ­να δή­μο που θα εί­ναι κον­τά στο δη­μό­τη και τις κα­θη­με­ρι­νές του α­νάγ­κες, έ­να δή­μο που θα στα­θεί δί­πλα στον α­γρό­τη, τον ε­παγ­γελ­μα­τί­α, τον συν­τα­ξι­ού­χο. Να κά­νου­με το Δή­μο Μεσ­σή­νης, έ­να δή­μο με πρω­τα­γω­νι­στές ό­λους ε­σάς, τους πο­λί­τες.
tsonis parousiasi6Θέ­λου­με έ­να δή­μο που να κι­νη­το­ποι­εί και να δι­α­βου­λεύ­ε­ται με τους πο­λί­τες ι­σό­τι­μα και χω­ρίς α­πο­κλει­σμούς, έ­να δή­μο που να λει­τουρ­γεί α­πο­τε­λε­σμα­τι­κά και με δι­α­φά­νεια, δι­ευ­ρύ­νον­τας τους θε­σμούς της κοι­νω­νι­κής συμ­με­το­χής, της αλ­λη­λεγ­γύ­ης, του ε­θε­λον­τι­σμού.
tsonis parousiasi5Προ­σβλέ­που­με σ’ έ­να Δή­μο που:
θα ε­νι­σχύ­ει και θα προ­ω­θεί την οι­κο­νο­μι­κή ζω­ή
θα στο­χεύ­ει στην α­γρο­τι­κή και την του­ρι­στι­κή α­νά­πτυ­ξη,
θα α­να­δεί­ξει και θα α­ξι­ο­ποι­ή­σει τα μνη­μεί­α μας,
θα δι­α­φυ­λά­ξει την πο­λι­τι­στι­κής μας κλη­ρο­νο­μιά,
θα προ­στα­τεύ­σει το φυ­σι­κό μας πλού­το,
θα λει­τουρ­γεί α­πο­τε­λε­σμα­τι­κά, με δι­α­φά­νεια και α­ξι­ο­κρα­τί­α.
tsonis parousiasi4Στο μι­κρό τού­το τό­πο που ζού­με, γνω­ρι­ζό­μα­στε ό­λοι αρ­κε­τά κα­λά. Για πολ­λά χρό­νια, α­πό το 1986, υ­πη­ρε­τώ κα­τά τον κα­λύ­τε­ρο τρό­πο, θε­ω­ρώ, το Δή­μο Μεσ­σή­νης, με μο­να­δι­κό σκο­πό να προ­σφέ­ρω το δυ­να­τόν κα­λύ­τε­ρο στους συν­δη­μό­τες μου. Με την ί­δια συ­ναί­σθη­ση ευ­θύ­νης και χρέ­ους, εί­μαι έ­τοι­μος και α­πο­φα­σι­σμέ­νος α­πό πιο υ­πεύ­θυ­νη θέ­ση, τη θέ­ση του δη­μάρ­χου, μα­ζί με τους συ­νερ­γά­τες μου, να υ­λο­ποι­ή­σου­με το κοι­νό μας ό­ρα­μα, για μια δη­μο­τι­κή αρ­χή που θα α­γω­νί­ζε­ται για το Δή­μο και θα φρον­τί­ζει τους δη­μό­τες της. Ε­πι­δι­ώ­κου­με, ώ­στε ο Δή­μος μας και οι συν­δη­μό­τες μας να α­πο­κτή­σουν νέ­ες δυ­να­τό­τη­τες και προ­ο­πτι­κές.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.