ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

«Το όνομά μου περιλαμβάνεται εκ λάθους στη «λίστα Νικολούδη» και για το λόγο αυτό ζητώ την απαλοιφή του»

aggelakas6«Με θλί­ψη δι­α­πί­στω­σα πως το ό­νο­μά μου α­να­γρά­φε­ται στη «Λί­στα Νι­κο­λού­δη», στην ο­ποί­α γί­νε­ται α­να­φο­ρά σε πο­λι­τι­κά πρό­σω­πα τα ο­ποί­α δεν έ­χουν κά­νει δή­λω­ση πό­θεν έ­σχες για το 2013 (ει­σο­δή­μα­τα του 2012).
Ε­πει­δή η εν λό­γω λί­στα δη­μο­σι­ο­ποι­ή­θη­κε στα ΜΜΕ και για την α­πο­κα­τά­στα­ση της α­λή­θειας, δη­λώ­νω πως ό­πως πράτ­τω α­νελ­λι­πώς τα τε­λευ­ταί­α χρό­νια, έ­τσι και το 2013 υ­πέ­βα­λα κα­νο­νι­κά δή­λω­ση πό­θεν έ­σχες.» Αυ­τό τό­νι­σε ο Γε­νι­κός Γραμ­μα­τέ­ας Α­πο­κεν­τρω­μέ­νης Δι­οί­κη­σης Ατ­τι­κής Μα­νώ­λης Αγ­γε­λά­κας, που εί­δε ό­τι το ό­νο­μά του συγ­κα­τα­λέ­γε­ται με­τα­ξύ αυ­τών που δεν υ­πέ­βα­λαν δή­λω­ση πό­θεν έ­σχες.
aggelakas8Ε­πί­σης, ο κ. Αγ­γε­λά­κας ε­πι­ση­μαί­νει ό­τι:
«Ό­πως μπο­ρεί ο κά­θε εν­δι­α­φε­ρό­με­νος να δι­α­πι­στώ­σει α­πό την α­πό­δει­ξη κα­τά­θε­σης της δή­λω­σης την ο­ποί­α και ε­πι­συ­νά­πτω, το πό­θεν έ­σχες μου κα­τα­τέ­θη­κε στις 26 Σε­πτεμ­βρί­ου 2013 στην Αρ­χή κα­τα­πο­λέ­μη­σης Νο­μι­μο­ποί­η­σης Ε­σό­δων και πα­ρε­λή­φθη α­πό την υ­πάλ­λη­λο κα Βα­σι­λι­κή Γού­ση.
Θέ­λω λοι­πόν να πι­στεύ­ω ό­τι το ό­νο­μά μου πε­ρι­λαμ­βά­νε­ται εκ λά­θους στη λί­στα και για το λό­γο αυ­τό ζη­τώ την α­πα­λοι­φή του».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.