ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Κι έσονται οι δύο εις σάρκαν μιαν…

bakalopoylos mpamphsΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στιγμή ξέχασαν όσα τους χώριζαν και τα βρήκαν Γιώργος Δέδες και Μπάμπης Βακαλόπουλος. Έτσι προκύπτει περιφερειακός πολιτικός γάμος, μόνο που ακόμη δεν ξέρουμε ποιος θα είναι… ο γαμπρός και ποιος θα κάνει τη νύφη…!
Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες αναφέρουν:
«Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές – περιφερειακές εκλογές θα πραγματοποιηθούν σε μια κρίσιμη ιστορική συγκυρία. Η απόφαση των πολιτών της Πελοποννήσου στις 18 Μαΐου θα δεσμεύσει το μέλλον του τόπου μας και –ουσιαστικά- θα καθορίσει την φυσιογνωμία της περιφέρειας το 2020.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις σημερινές και μελλοντικές γενιές της Πελοποννήσου, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να δώσουμε από κοινού τη μεγάλη μάχη της ανατροπής και της αναδημιουργίας. Με Ειλικρίνεια και Τόλμη εγκαταλείπουμε κάθε προσωπική ιδιοτέλεια και υποτασσόμαστε στην ανάγκη για την συνένωση όλων των υγιών, κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων, προς τις οποίες απευθυνόμαστε. Για να αλλάξει σελίδα η Πελοπόννησος.
Αφήνουμε πίσω όσα μας χωρίζουν και προσηλωνόμαστε σε όσα μας ενώνουν. Στις κοινές μας αγωνίες για τους πολίτες της Πελοποννήσου και τους κοινούς στόχους, για Πρόοδο, Κοινωνική Αλληλεγγύη, Διαφάνεια. Στην προγραμματική μας σύγκλιση, για τα μεγάλα προβλήματα της περιφέρειας».
ΣΧΟΛΙΟ: Αντε και καλούς και πολλούς πολιτικούς απογόνους! Καλά να πάτε κι ας αργήσατε…

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.