ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Ανταποδίδει τα «χτυπήματα» ο Οδυσσέας Βουδούρης!

tatou voudouΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ τα «χτυπήματα» ο Οδυσσέας Βουδούρης, απαντώντας στις αιχμές του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, μέσω συνεντεύξεων σε πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ. Ο περιφερειάρχης πέρα από τις πολιτικές είχε αφήσει και προσωπικές αιχμές για την επαγγελματική δραστηριότητα του Οδ. Βουδούρη.
Ο κ. Βουδούρης απάντησε σε σκληρή γλώσσα (βλέπε σελίδα 3).
Εν τω μεταξύ με τη χθεσινή κατάθεση των συνδυασμών ξεκινάει η προεκλογική δραστηριότητα στην Περιφέρεια με κυρίαρχο δίδυμο Τατούλη-Βουδούρη.
Ο περιφερειάρχης με όπλο τον ισχυρό ανεξάρτητο συνδυασμό του αλλά και με πολιτικό στήριγμα πολιτικές δυνάμεις της συγκυβέρνησης και βασικά επιχειρήματα το έργο της τριετίας, αλλά και το πρόγραμμα της νέας πενταετίας θεωρείται το φαβορί των εκλογών και το προβάδισμά του προκύπτει και από τις δημοσκοπικές μετρήσεις, αλλά και από το πολιτικό κλίμα στην περιφέρεια που φαίνεται να διαμορφώνεται στα μέτρα του.
Στον αντίποδα ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, ανεξάρτητος βουλευτής Οδ. Βουδούρης, ξεκίνησε και συνεχίζει την προεκλογική του δραστηριότητα με ευθείες επιθέσεις στο «σύστημα Τατούλη» και με εμπροσθοφυλακή στις προεκλογικές του εκδηλώσεις ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (βλέπε ρεπορτάζ σελ. 7).
ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Στη Μεσσηνία το κλίμα είναι σαφώς υπέρ του Πέτρου Τατούλη, παρά τη Μεσσηνιακή καταγωγή Βουδούρη, καθώς πέρα από τον ισχυρό συνδυασμό ο περιφερειάρχης διαθέτει και την προσωπική και πολιτική στήριξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Υπεροχή όμως προκύπτει και από τη σύνθεση των ψηφοδελτίων στη Μεσσηνία. Στο συνδυασμό Τατούλη «Νέα Πελοπόννησος» μετέχουν έμπειρα αυτοδιοικητικά και πολιτικά στελέχη, καθώς και νέοι, ενώ στο συνδυασμό Βουδούρη «Πελοπόννησος Πρώτα» υπάρχουν μεν και έμπειρα αυτοδιοικητικά και πολιτικά στελέχη, ωστόσο οι περισσότεροι δεν διαθέτουν αναγνωρισιμότητα, καθώς για πρώτη φορά ασχολούνται με τα εκλογικά αυτοδιοικητικά δρώμενα.
«ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»
Επικεφαλής στο συνδυασμό Τατούλη στη Μεσσηνία, ως υποψήφια αντιπεριφερειάρχης είναι η δικηγόρος και πρώην δήμαρχος Μελιγαλά Ελένη Αλειφέρη και συμμετέχουν:
Αργυράκης Ιωάννης, Βλάσσης Κωνσταντίνος, Γεωργίκος Ηλίας, Γκούνης Απόστολος, Ηλιόπουλος Παναγιώτης, Κελεπούρη Αγγελική,
Κοκκέβη Ευγενία, Λαγωνικάκος Ευάγγελος (Λάκης), Μαντάς Περικλής, Μπακούρος Γεώργιος, Μπαρμπετσέας Δημήτριος, Μπούζα – Κωνσταντέλου Αντωνία, Νικολάκου Κωνσταντίνα (Ντίνα), Ξηρογιάννης Σταύρος, Παπακώστας Λεωνίδας, Ρέκκας Θεοχάρης (Χάρης), Σαλαντής Θεόδωρος, Σπανού Αθηνά, Σταυριανόπουλος Θεόδωρος, Τσάτουμας Λούης, Χρονάς Άγγελος.
«ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ»
Επικεφαλής του συνδυασμού Βουδούρη στη Μεσσηνία είναι ο μηχανικός και περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Πατσαρίνος ενώ συμμετέχουν:
Αγγελόπουλος Φώτιος, Ασημακόπουλος Ιωάννης, Βουδούρη Κωνσταντίνα, Γαλιώτος Κωνσταντίνος, Γεωργακίλας Ευστάθιος, Γκόνης Ιωάννης, Δαρειώτης Ανδρέας, Ζέππος Δημήτριος, Ζούπα – Σινάνη Κωνσταντίνα, Καναβός Αριστοτέλης, Κιουρή Χαρίκλεια, Κοζομπόλη – Αμανατίδη Παναγιώτα, Μανέτας Ανδρέας, Μουλάς Παναγιώτης, Μπακολέα Στυλιανή, Μπουτσικάκη Χαραλαμπία (Χαρά), Ρούβαλης Βασίλειος, Σωφρονά –Καρλαύτη Στέλλα, Φλώρος Βασίλειος, Χιουτέας Γεώργιος, Χριστόπουλος Ιωάννης.
Ωστόσο στην εκλογική μάχη συμμετέχουν οκτώ συνδυασμοί και η μάχη, όπως όλα δείχνουν θα κριθεί στο δεύτερο γύρο μεταξύ του Πέτρου Τατούλη και του Οδυσσέα Βουδούρη, χωρίς κανένας να μπορεί μετά βεβαιότητας να αποκλείσει και τυχόν εκπλήξεις.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.