ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Ο Νίκος Πατσαρίνος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας

patsarinosΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ έντεκα υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους από τη Μεσσηνία παρουσίασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης στην Καλαμάτα, ο οποίος έκανε λόγο για διαδικασία ανοικτής διαβούλευσης με την κοινωνία για έργο ανάπτυξης αλληλεγγύης και ανατροπής.
Ο κ. Βουδούρης τόνισε πως: «Προτεραιότητά μας ο άνθρωπος και όχι οι αριθμοί». Παράλληλα κάλεσε για ακόμη μια φορά τον απερχόμενο περιφερειάρχη Π. Τατούλη να πάψει να κρύβεται και να προσέλθει σε έναν ανοιχτό δημόσιο διάλογο για όλα τα θέματα της Περιφέρειας. 
Ο επικεφαλής της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» στο εκλογικό κέντρο, στην κεντρική πλατεία της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, παρουσίασε επίσημα τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Νίκο Πατσαρίνο, ο οποίος στην σύντομη ομιλία του τόνισε ότι «θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για να βάλουμε τη σφραγίδα μας στην Μεσσηνία και να γυρίσουμε σελίδα. Το στίγμα του προγράμματός μας είναι η επιθυμία μας να κάνουμε μια στροφή, να ασχοληθούμε με τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και όχι με τους αριθμούς και τις στατιστικές. Ειδικά σήμερα, που όλοι μας δοκιμαζόμαστε από την νεοφιλελεύθερη επίθεση που έχει εξαπολύσει κυβέρνηση και τρόικα».
Εκτός του Αντιπεριφερειάρχη, ο επικεφαλής της «Πελοπόννησος Πρώτα» Οδυσσέας Βουδούρης ανακοίνωσε τους περιφερειακούς συμβούλους, που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, τα ονόματα των οποίων (με αλφαβητική σειρά) είναι:
1. Γιάννης Ασημακόπουλος, πρώην διευθυντής του καταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας Kορώνης και της Κεντρικής Συνεταιριστικής Ένωσης Μεσσηνίας.
2. Κώστας Γαλιώτος, εργαζόμενος στο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου.
3. Στάθης Γεωργακίλας, μαθηματικός.
4. Γιάννης Γκόνης, εκπαιδευτικός.
5. Τίνα Ζούπα, κλινική ψυχολόγος.
6. Γιώτα Κοζομπόλη δικηγόρος.
7. Ανδρέας Μανέτας γεωπόνος.
8. Παναγιώτης Μουλάς, συνδικαλιστής στο σωματείο εργαζομένων της καπνοβιομηχανίας «Καρέλια».
9. Βασίλης Ρούβαλης, φιλόλογος, ποιητής.
10. Στέλλα Καρλάφτη-Σωφρονά , φιλόλογος.
11. Βασίλης Φλώρος, πολιτικός επιστήμονας, ηθοποιός και σκηνοθέτης.
Οι προεκλογικοί τόνοι ανεβαίνουν και ο συνδυασμός «Πελοπόννησος πρώτα» ετοιμάζεται δυνατά για τις επόμενες κινήσεις του ενόψει της εκλογικής μάχης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.