ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Επισκέψεις Μάκαρη στο Δικαστήριο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία

MAKARHSΤΗΝ Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Μανώλης Μάκαρης, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες», με κλιμάκιο στελεχών του συνδυασμού του.
Στο Δικαστικό Μέγαρο, ο Μ. Μάκαρης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κώστα Μαργέλη, με τον οποίον συζήτησε, μεταξύ άλλων, για το θέμα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, όπως επίσης το ασφαλιστικό των δικηγόρων, καθώς και τις δικηγορικές εταιρείες.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο Μ. Μάκαρης ενημερώθηκε για ζητήματα που απασχολούν την Υπηρεσία -εν όψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου- με κυρίαρχο αυτό της έλλειψης ελαστικών για τα πυροσβεστικά οχήματα, καθώς αυτά που φέρουν έχουν φθαρεί.
Χθες το απόγευμα, ο Μ. Μάκαρης επισκέφθηκε το Πάρκο Σιδηροδρόμων και καταστήματα στην Παραλία.
Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου, στις 10 το πρωί, ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος θα επισκεφθεί τις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, στην οδό Φιλελλήνων, ενώ στις 6.30 το απόγευμα θα περιοδεύσει σε Θουρία και Μικρομάνη.
ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
Εν τω μεταξύ ο κ. Μάκαρης ανακοίνωσε χθες νέους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε τους εξής υποψηφίους για το Δ.Σ.:
● Δ.Ε. Θουρίας: Δημ. Φαββατάς, Νικ. Πολιτάκης και Παν. Παναγιωτόπουλος
● Για τον κορμό του ψηφοδελτίου ανακοίνωσε τους υποψηφίους: Βασιλόπουλο Γεώργιο, Γκόνη Κωνσταντίνο, Γκούζο Νικόλαο, Δημέα Πωλίνα, Ζαφείρη Σαράντο, Κανελλοπούλου Αναστασία, Κάτσο Αντώνιο, Λαντζούνη Μαρίνα, Μητρόπουλο Κώστα, Πετρόπουλο Παναγιώτη, Σταματόπουλο Ευστάθιο και Τρουπάκη Βασίλειο.
Τέλος ο κ. Μάκαρης ανακοίνωσε υποψηφίους για τις Δημοτικές Κοινότητες Θουρίας και Καλαμάτας, καθώς και τις Τοπικές Κοινότητες:
Αλωνίων, Άμμου, Ανεμομύλου, Αριοχωρίου και Ασπροπουλιάς της Δ.Ε. Άριος.
Αγίου Φλώρου, Βρομόβρυσης και Σταματινού της Δ.Ε. Αρφαρών.
Αμφείας, Ανθείας, Θουρίας, Μικρομάνης και Πολιανής της Δ.Ε. Θουρίας
Αλαγονίας, Αρτεμισίας, Ελαιοχωρίου, Νεδούσης, Πηγών και Σπερχογείας της Δ.Ε. Καλαμάτας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.