ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Αυστηρά απέναντι στις φήμες για ιδιωτικοποίηση του νερού!

TATOYLHS APOLOGISMOS (1)ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ δημοσιογράφων σχετικά με την διαχείριση υδάτινων πόρων της περιφέρειας Πελοποννήσου, ο περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης έκανε την κάτωθι δήλωση:
«Το νερό είναι αυστηρά δημόσιο αγαθό και η διαχείριση του δεν μπορεί να γίνεται παρά μόνο από δημόσιο φορέα. Οι αγροτικές υποδομές, όπως τα φράγματα και οι ταμιευτήρες, είναι όλες σε εξέλιξη στο σύνολο των περιφερειακών ενοτήτων της Πελοποννήσου. Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που ανακύπτουν κατά την εκτέλεσή τους και εγγυούμαστε ότι θα περατωθούν εντός των χρονοδιαγραμμάτων. Θα ολοκληρωθούν δε, για εμάς μόνο όταν το νερό φτάσει με δίκτυα έως και το πιο απομακρυσμένο χωράφι. Η εποχή που σχεδιάζονταν φαραωνικά έργα, χωρίς τα απαραίτητα αρδευτικά δίκτυα, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Την ίδια στιγμή, η δέσμευσή μας για δημιουργία βιολογικών καθαρισμών σε κάθε οικισμό άνω των 2.000 κατοίκων είναι σε ποσοστό 70% ήδη υλοποιημένη. Στην επόμενη προγραμματική περίοδο θα επιτύχουμε τον στόχο μας σε απόλυτο βαθμό, προκειμένου ούτε ένα κυβικό καθαρού νερού να μην χάνεται στην θάλασσα. 
Όσοι διακινούν την φήμη ότι το νερό είναι προς ιδιωτικοποίηση θα μας βρουν αυστηρά απέναντί τους. Το νερό είναι και θα παραμείνει Δημόσιο Αγαθό. Τελεία και Παύλα».
ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σήμερα το πρωί θα περιοδεύσει με όλους τους υποψηφίους συμβούλους στα καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες της Καλαμάτας και από τις 6 το απόγευμα θα περιοδεύσει σε Πεταλίδι, Βελίκα, Ανάληψη, και Μεσσήνη.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.