ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Με τα έργα απαντά ο Τατούλης στις προσωπικές επιθέσεις

TATOYLHS DROMOS FOKIANOS-KYPARISSI 2ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΕΤΑΙ τις προσωπικές επιθέσεις συνυποψηφίων του, προεξάρχοντος του Οδ. Βουδούρη, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, επιλέγοντας να απαντά με τα έργα.
Ετσι τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν έργα υποδομής σε διάφορες Περιφερειακές Ενότητες, ενώ συνεχίζεται η δρομολόγηση έργων με εντάξεις, εγκρίσεις και υπογραφές συμβάσεων (ρεπορτάζ σελ. 24).
Σήμερα μια γεύση της προεκλογικής του στρατηγικής θα δώσει ο Π. Τατούλης μιλώντας στις 8 το βράδυ στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, εστιάζοντας στα ζητήματα της Μεσσηνίας.
Παράλληλα η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη, επικεφαλής της ομάδας των 21 υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Μεσσηνίας αρχίζουν περιοδείες και ομιλίες σε πόλεις και χωριά.
Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΓΙΑ
ΤΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ»…
Στον αντίποδα ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ «Πελοπόννησος Πρώτα» με κοινές εκδηλώσεις υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να αποδομήσει προσωπικά τον Πέτρο Τατούλη με προσωπικές επιθέσεις και μιλώντας συνεχώς για το «σύστημα Τατούλη-Φούχτελ». Ο κ. Βουδούρης παρουσιάζει στις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ κάποιες προτάσεις στις θεματικές που παρουσιάζουν υποψήφιοι ευρωβουλευτές ή κεντρικά στελέχη της Κουμουνδούρου σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας (ρεπορτάζ σελ. 5).
Στο ίδιο μήκος κύματος και άλλοι υποψήφιοι περιφερειάρχες, οι οποίοι βλέποντας τη χαμηλή δυναμική του συνδυασμού του επιτίθενται στον Π. Τατούλη για επικοινωνιακό πλασάρισμα στο «αντιτατουλικό σύστημα» επικοινωνιακών μέσων.
Ολες αυτές τις επιθέσεις ο Τατούλης ξεπερνά με προβολή του έργου της Περιφέρειας και τους σχεδιασμούς για την επόμενη περίοδο, θέτοντας ως διακύβευμα των εκλογών την πολιτική αντίθεσή του στον οπισθοδρομικό λαϊκισμό, ενώ πολιτικά θέτει το ζήτημα του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας χωρίς αστερίσκους, όπως συχνά-πυκνά προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκοντας πρόσκαιρα κομματικά οφέλη.
ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ
ΑΛΕΙΦΕΡΗ
Η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης, με τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος», σήμερα το πρωί, συνοδευόμενη από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, θα επισκεφθεί της Αγορά Καλαμάτας και στην συνέχεια θα περιοδεύσει στην Μάνη. Το απόγευμα θα έχει συνάντηση με όλους τους υποψηφίους και θα παραστεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, με ομιλητή τον Πέτρο Τατούλη.
Αύριο το πρωί θα εκκλησιαστεί στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χώρας. Το απόγευμα θα περιοδεύσει σε: Αμπελόφυτο, Μεταμόρφωση, Βλαχόπουλο, Χατζή, Νερόμυλο και Ριζόμυλο.
Την Δευτέρα το πρωί, θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Καλαμάτας, την ΕΑΣ και την ΣΥΚΙΚΗ. Το απόγευμα θα παρακολουθήσει την ομιλία του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, στην Αθήνα.
ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ
Ο ΟΔ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
Ο Οδ. Βουδούρης και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ν. Πατσαρίνος με περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού, θα βρίσκονται σήμερα στην Τριφυλία.
Το πρωί θα συμμετέχουν στον εορτασμό Αγίας Μαύρας στα Φιλιατρά και στη συνέχεια θα περιοδεύσουν στους Γαργαλιάνους και στο Μάραθο.
Στις 9 το βράδυ θα βρίσκονται στην Κυπαρισσία στο «Τρενοτεχνείο», όπου ο Οδ. Βουδούρης θα μιλήσει για τις περιφερειακές εκλογές και θα παρουσιάσει τους προγραμματικούς άξονες του συνδυασμού.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.