ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Έτοιμος είναι ο Δήμος Καλαμάτας για την διεξαγωγή των εκλογών

nikas eklogesΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ στάδιο έχει εισέλθει η προετοιμασία για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της Κυριακής. Στον Δήμο Καλαμάτας έχουν από ημέρες φθάσει τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών, οι οποίοι κατέρχονται στον εκλογικό στίβο των δημοτικών εκλογών.Χθες, έφθασαν και σάκοι με εκλογικό υλικό από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Με απόφαση του δημάρχου, όπως επιτάσσει ο νόμος, ο Δήμος Καλαμάτας διαθέτει το υπαλληλικό του δυναμικό για την ορθή προετοιμασία και άρτια διεξαγωγή της διαδικασίας των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.
Για κάθε εκλογικό τμήμα έχουν ετοιμασθεί δύο σάκοι, τους οποίους θα παραλάβουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι από το Δημαρχείο. Ο πρώτος περιλαμβάνει εκλογικό υλικό για το δικαστικό αντιπρόσωπο και ψηφοδέλτια των περιφερειακών εκλογών. Ο δεύτερος διαθέτει εκλογικό υλικό για το δικαστικό αντιπρόσωπο και συμπληρώνεται στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου με ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών για τις δημοτικές εκλογές. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου Καλαμάτας θα παραλάβουν το εκλογικό υλικό και τα ψηφοδέλτια από το Δημαρχείο, σήμερα και αύριο.
Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας έχει προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την καλή προετοιμασία και την άρτια διεξαγωγή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Στο πλαίσιο αυτό, έχει ορισθεί το αναγκαίο προσωπικό επιφυλακής, ανά Δημοτική Ενότητα. Επίσης, τα ΚΕΠ του Δήμου θα λειτουργήσουν και αύριο και την Κυριακή.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις προσεχείς περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, τα Γραφεία Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως:
- Σάββατο 17 Μαΐου 2014, κατά τις ώρες 08.00 έως 18.00.
- Κυριακή 18 Μαΐου 2014, κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.