ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Την Παρασκευή η συγκέντρωση του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

KKE SHMAH ΤΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ του ΚΚΕ καλεί όλο τον λαό της Μεσσηνίας στη κεντρική του συγκέντρωση την Παρασκευή 9 Μάη στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία με κεντρική ομιλήτρια τη Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ και υποψήφια ευρωβουλευτή. Επίσης, θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αντώνης Κατσάς, υποψήφιος ευρωβουλευτής και ο Δημήτρης Οικονομάκος, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας.
Όπως επεσήμανε, στην χθεσινή συνέντευξη, το μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας Γιώτα Καλογεροπούλου: «Στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται είναι αναγκαίο να εκφραστεί η αντίθεση του λαού στην πολιτική που τον καταδικάζει να ζει μόνιμα στην ανεργία και στην φτώχεια. Πρέπει ο μεροκαματιάρης, ο άνεργος, ο φτωχός αγρότης και ΕΒΕ, ο συνταξιούχος και ο νέος άνθρωπος να αναλογιστούν πόσα πλήρωσαν αυτοί και οι οικογένειές τους όλα αυτά τα χρόνια στο όνομα της κρίσης για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και για την ένταξη και την παραμονή στην ΕΕ».
Απηύθυνε κάλεσμα να ψηφίσουν το ΚΚΕ, γιατί: «Παλεύει καθημερινά για να εμποδίσει αντιλαϊκά μέτρα και να αποσπάσει ο λαός μέτρα ανακούφισης, ενώ ταυτόχρονα αγωνίζεται για τη χειραφέτησή του και καλεί στην πάλη για να φέρει πιο κοντά την προοπτική, για να πάρει την τύχη του στα δικά του χέρια, δεν αποδέχεται τις δεσμεύσεις της ΕΕ, μάχεται με συνέπεια ενάντια στις αντιδραστικές της επιλογές για να εμποδίσει τα μέτρα και τις κατευθύνσεις της και είναι το μόνο κόμμα που παλεύει για αποδέσμευση από την ΕΕ και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, για να ανοίξουμε το δρόμο στη λαϊκή ευημερία, με το λαό στην εξουσία».
ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΑ
GOBACK ΜΕΡΚΕΛ…
Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι κοροϊδία ότι ΕΕ μπορεί να αλλάξει και να γίνει υπέρ των λαών. Ενώ, τόνισε ότι «Η ΕΕ όσο θα υπάρχει, μόνο χειρότερη θα γίνεται. Να μη τσιμπήσει ο λαός στα gobackMerkelαπό τα προεκλογικά μπαλκόνια».
Τέλος, δήλωσε ότι «είναι επιτακτική ανάγκη να απομονωθεί και να καταδικαστεί η ναζιστική ΧΑ που έχει εγκληματική ιδεολογία και δράση. Να καταδικαστούν επίσης και αυτοί που τη χρησιμοποιούν ως μαστίγιο και φόβητρο ενάντια στο λαϊκό κίνημα. Παρεμπιπτόντως, ακόμα περιμένουμε τους υποψήφιους δημάρχους κ. Νίκα, Μάκαρη, Μπρεδήμα και Αντωνόπουλο να πάρουν θέση για τη θρασύδειλη καταστροφή των πανό του ΠΑΜΕ κα του ΜΑΣ από τα μέλη της ΧΑ».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.