ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Γ. ΤΣΩΝΗΣ: Σχέδια για το μέλλον και κριτική στη δημαρχοντία του Στ. Αναστασόπουλου

TSONHS messiniΑΣΚΩΝΤΑΣ οξεία κριτική στα έργα και τις ημέρες του Στάθη Αναστασόπουλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Τσώνης, επικεφαλής του συνδυασμού «Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών», στην κεντρική ομιλία του στην Μεσσήνη είπε: 
«Ο κ. Αναστασόπουλος, έχοντας υιοθετήσει παλαιοκομματικού τύπου μεθόδους και φτηνά τεχνάσματα, χρησιμοποιώντας ακόμα και ρουσφετολογικές μεθόδους, επιχειρεί να υφαρπάξει την ψήφο των συνδημοτών μας. Κάνει μια προσπάθεια σχεδιασμένη και μεθοδευμένη από τότε που ήλθε στη Μεσσήνη, με σκοπό την επανεκλογή του. Η προσπάθεια αυτή υλοποιείται, με εκτέλεση ρουσφετολογικών έργων, όπως διανοίξεις δρόμων, τσιμεντοστρώσεις και παροχές ύδρευσης χωρίς υδρόμετρα. Είναι τα μικρά προεκλογικά έργα που με τόνους τσιμέντου επιχειρεί ο κ. Αναστασόπουλος να χτίσει την επανεκλογή του».
Νωρίτερα, είχε αναφερθεί στα δικά του σχέδια. Για την ανάπτυξη είπε:
«Όλοι μας, θέλουμε την ανάπτυξη του δήμου μας, όλοι μας επιδιώκουμε να γίνει καλύτερη η ζωή μας. Γι’ αυτό πρέπει να συντονίσουμε και να ενώσουμε τις προσπάθειές μας σε ένα σχέδιο με τρεις άξονες:
● Τον άνθρωπο και την αλληλεγγύη
● Την αγροτική και την τουριστική ανάπτυξη
● Την διαφάνεια, την αξιοκρατία, τη συμμετοχικότητα, χωρίς περιχαρακώσεις, χωρίς αποκλεισμούς.
Πριν απ’ όλα, θα πρέπει να δώσουμε και θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή και μέριμνα στο ανθρώπινο κεφάλαιο, τώρα μάλιστα που η χώρα μας διέρχεται μια πολυεπίπεδη κρίση, τώρα που η ζωή αλλά και η καθημερινότητα των πολιτών του δήμου μας έχει επιδεινωθεί σημαντικά και η κοινωνική συνοχή έχει πληγεί».
Προτεραιότητα στην πολιτική του θα είναι η φροντίδα για τον άνθρωπο, τα παιδιά την τρίτη ηλικία και τους ανέργους, αλλά και η αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
Τόνισε ότι μέλημά του θα είναι η στήριξη της γεωργικής παραγωγής με μια σειρά από μέτρα, όπως είναι οι λιμνοδεξαμενές και τα φράγματα. «Βασική μας επιδίωξη είναι να στηρίξουμε τους αγρότες και το εισόδημά τους», τόνισε. Ενώ, για την τουριστική ανάπτυξη σημείωσε: «Πρέπει να στοχεύσουμε στην ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας, αξιοποιώντας την καταγάλανη θάλασσα με τις πανέμορφες ακτές μας και τα αξιοθέατα, τα οποία πρέπει να συνδυάσουμε με τις ημιορεινές περιοχές μας και τα εξαίρετα αγροτικά προϊόντα μας, και να αναπτύξουμε τον αγροτουρισμό».
Στην συνέχεια ανακοίνωσε σειρά έργων για όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα και κατέληξε, λέγοντας:
«Απόψε δώσατε το μήνυμα στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή ότι έφτασε η ώρα να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Μεσσήνης. Είναι πλέον γνωστό, μετά από 3,5 χρόνια δραστηριοποίησής του στο Δήμο Μεσσήνης, ο κ. Αναστασόπουλος ως Δήμαρχος, τι έκανε, και τι δεν έκανε στο Δήμο μας. Γίνεται πλέον αντιληπτό, ότι ο κ. Αναστασόπουλος, όσο περνά ο χρόνος και πλησιάζουν οι εκλογές, χάνει την ψυχραιμία του, καθώς αντιλαμβάνεται την ήττα του.
Οι κάτοικοι του Δήμου Μεσσήνης, οι συνδημότες μας, έχουν και γνώση και κρίση και θα σταθμίσουν τα έργα και τα λόγια του κ. Αναστασόπουλου εμπρός στην κάλπη της Κυριακής. “Κυριακή κοντή γιορτή”, που λέει και ο λαός μας, η ετυμηγορία του οποίου θα είναι καταλυτική για το μέλλον της Μεσσήνης, για την τύχη σας, για τη ζωή μας. Εμπρός λοιπόν, μαζί θα τα καταφέρουμε να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Μεσσήνης, για να τον οδηγήσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης, για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής στους κατοίκους του.
Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας, σας ευχαριστώ για την αγάπη σας.Εμπρός, μαζί για τη νίκη!».
ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ
TV ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ
ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟΥΣΑ
Σήμερα, στις 4 το μεσημέρι, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων, ο Γιώργος Τσώνης θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «Μεσόγειος». Ενώ, στις 10 το βράδυ, θα μεταδοθεί, σε μαγνητοσκόπηση, από τον τηλεοπτικό σταθμό BEST, η χθεσινή κεντρική ομιλία του στη Μεσσήνη.
Το απόγευμα θα επισκεφθεί την Εύα και στη συνέχεια την Ανδρούσα, όπου, στις 9 το βράδυ, θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του συνδυασμού, με αναλυτική αναφορά στην περιοχή.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.