ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Δυναμική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Καλαμάτα

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠΛΗΘΩΡΙΚΗ παρουσία φίλων και μελών του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας όπου μίλησαν το μέλος του πολιτικού γραφείου και υποψήφια ευρωβουλευτής Λουΐζα Ράζου και χαιρέτισαν ο επίσης υποψήφιος ευρωβουλευτής Αντώνης Κατσάς και ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Δημήτρης Οικονομάκος.
Παρευρέθησαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Γόντικας και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Νίκος Διασάκος, ενώ παρών ήταν και ο γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΚΚΕ Νίκος Κουτουμάνος, και οι άλλοι υποψήφιοι Παναγιώτης Κουφαλάκος, υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης, και ο Δημήτρης Τζαβάρας γραμματέας του ΚΚΕ Πελοποννήσου κ.ά.
Η συγκέντρωση του ΚΚΕ για μια ακόμη φορά είχε τα γνώριμα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το κόμμα. Πάθος, αποφασιστικότητα και συνεχή διάθεση για αγώνα. Η κα Ράζου στην ομιλία της τόνισε κατηγορηματικά ότι οι κυβερνώντες κρύβουν την αλήθεια από το λαό, ότι έσπασε επιτέλους το κέλυφος των μνημονίων, ενώ παραμείνουμε ασφυκτικά στον κλοιό της τρόικας.
Αναφέρθηκε εκτενώς στην πολιτική πρόταση του ΚΚΕ που είναι η μόνη διαφορετική και συνεπής στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι η έξοδος από την ΕΕ αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για τη στροφή της χώρας προς μια άλλη πολιτική υπέρ του λαού, κόντρα στα καπιταλιστικά συμφέροντα. Παράλληλα άσκησε κριτική στα κόμματα του ευρωμονόδρομου καυτηριάζοντας ιδιαίτερα την υποκριτική πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος, επισήμανε ότι οι υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί του ΚΚΕ δεν ντρέπονται και δεν κρύβονται πίσω από δήθεν ανεξάρτητους συνδυασμούς γιατί είναι υπερήφανοι για το χώρο που υποστηρίζουν.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.