ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Αντ. Σαμαράς στην Τρίπολη : Προχωράμε με σταθερά βήματα μπροστά

 «Βάλτε την υπογραφή σας στην ιστορία που φτιάχνουμε. Δώστε μας τη δύναμη να κάνουμε τη Νέα Ελλάδα πραγματικότητα. Σήμερα από την Τρίπολη στέλνουμε το προμήνυμα της νίκης σε όλη την χώρα» τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη του προεκλογική ομιλία, για τις Ευρωεκλογές.
Ο πρωθυπουργός μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας ότι:
« Νέα Ελλάδα δεν είναι οι συνιστώσες, οι επαγγελματίες εργατοπατέρες και οι συντεχνίες στο Δημόσιο. Ούτε αυτοί που χαϊδεύουν τους κουκουλοφόρους και υπονομεύουν τις μεταρρυθμίσεις.
Αυτοί ανήκουν στο χθες, στο βαθύ χθες, στην εποχή των παγετώνων. Αναγκάζονται να μιλούν για το αύριο , αλλά δεν μπορούν να ξεφύγουν απ' το χθες». 
Ο Πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι, ο κ. Τσίπρας είναι εναντίον των επενδύσεων, όπως το σχέδιο του Ελληνικού,το οποίο είπε πως ίσως είναι η μεγαλύτερη επένδυση στην Ευρώπη. Χαρακτήρισε ?'ρουκέτα του ΣΥΡΙΖΑ'' τα όσα ανέφερε ο Μανόλης Γλέζος για εσωτερικό δανεισμό, υπογραμμίζοντας: «Ευτυχώς ο κόσμος αυτούς τους
ανθρώπους δεν τους παίρνει στα σοβαρά,γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα γινόταν ζημιά στη χώρα με τη φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό. Κάνουν ό,τι μπορούν για να γυρίσουμε στην κρίση κι επιδιώκουν την αστάθεια, γιατί ξέρουν ότι θα εξαφανιστούν μόλις εξαφανιστεί η κρίση, που έχει αρχίσει να ξεπερνιέται»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.