ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΟΣ...

KARATZAFERHS PERIODEIAΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ της πανελλαδικής περιοδείας του, χθες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης επισκέφθηκε την Καλαμάτα και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία του κόμματος, έχοντας πλάι του τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Θεοδόση Ζερβουδάκη και τον πολιτευτή Φώτη Χαρίτο.
Με επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Γιώργος Καρατζαφέρης, τον οποίο κατηγόρησε ότι «δεν υπηρέτησε τη στρατιωτική θητεία του, αλλά την εξαγόρασε με 3 ευρώ τον μήνα». Στη συνέχεια, κατηγόρησε τις παρατάξεις ότι «περιλαμβάνουν υποψήφιους έναν ποδοσφαιριστή και ένα τραγουδιστή αμανέδων και, μέσα από αντιπαραθέσεις, δεν μιλούν για την ουσία των ευρωεκλογών».
ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΗΣ
ΚΑΙ «ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΟΣ»
Οι πολίτες δεν γνωρίζουν ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα και το Σοσιαλιστικό υπηρετούν την Ευρώπη της Γερμανίας, σχολίασε. Δήλωσε ότι είναι ευρωσκεπτικιστής και θύμισε ότι ήταν, σαν ευρωβουλευτής είχε ενταχθεί στην ομάδα του Νάιτζελ Φάρατζ. Ενώ, είπε ότι πιστεύει ότι το κάθε κράτος- μέλος πρέπει να ασκεί εθνική οικονομική πολιτική και εθνική εξωτερική πολιτική, με χαλαρές μεταξύ τους σχέσεις.
Στη συνέχεια επιτέθηκε σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν υιοθέτησαν την πρότασή του για αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας και δεν την υπέγραψαν. Επίσης, οι ευρωβουλευτές και των τριών κομμάτων ψήφισαν να δοθούν λεφτά στους Τουρκοκυπρίους. Παράλληλα, δεν στήριξαν καμιά από τις επερωτήσεις που κατέθεσε για υπεράσπιση των εθνικών θεμάτων απέναντι στην Τουρκία.
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ
Απαντώντας σε ερωτήσεις για τις εκλογές, είπε ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καταδείξει την αδυναμία του σημερινού πολιτικού συστήματος, γιατί ούτε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα έχουν νομιμοποίηση, αλλά ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει ποσοστό κυβερνητικοής διεξόδου. Για το αν θα πρέπει ν’ ακολουθήσουν εθνικές εκλογές, είπε ότι δεν έχουν νόημα, αν δεν αναφανεί ένα καινούργιο αστικό κόμμα που θα διεκδικήσει την εξουσία με αξιώσεις.
Όσον αφορά τον ΛΑ.Ο.Σ, ο Πρόεδρος δήλωσε ότι το κόμμα θα επανακάμψει ισχυρό και ακμαίο στην Ευρωβουλή, προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα του για την προάσπιση των ελληνικών θεμάτων.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ
Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές είπε ότι με κοινή απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Γραμματείας, τα μέλη έμειναν ελεύθερα να επιλέξουν παράταξη για να συνεργαστούν. «Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να εκλέξουμε συμβούλους», τόνισε.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.