ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Συνάντηση Θ. Πετράκου με το διοικητή του νοσοκομείου Καλαμάτας.

petrakos2Ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βλαχόπουλου Λεωνίδα Αντωνόπουλο, συναντήθηκε με το Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γεώργιο Μπέζο.Στη συνάντησή τους ζήτησαν ενημέρωση από τον κ. Μπέζο για τις προοπτικές δημοπράτησης του κτιρίου του Περιφερειακού Ιατρείου στο Βλαχόπουλο.
Επίσης, έθεσαν το θέμα της υποστελέχωσης σήμερα του Ιατρείου αφού ο επιμελητής ιατρός που έχει οργανική θέση στο Περιφερειακό Ιατρείο Βλαχόπουλου, έχει αποσταστεί και καλύπτει ανάγκες στο Κέντρο Υγείας των Γαργαλιάνων. Ζήτησαν να λυθεί το θέμα ώστε να υπάρχει καθημερινά ιατρός στο Ιατρείο του Βλαχόπουλου.Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ Γεώργιος Μπέζος ενημέρωσε τον Βουλευτή και τον Πρόεδρο ότι:
Με δεδομένο ότι η ένσταση του τρίτου μειοδότη απορρίφθηκε η δημοπράτηση θα προχωρήσει όταν το Υπουργείο Ανάπτυξης άρει την αναστολή που υπάρχει.
Σε σχέση με την λειτουργία του Ιατρείου δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχει ιατρός δυο ημέρες την εβδομάδα μέχρι τέλος Ιουνίου και στη συνέχεια μετά τις αναμενόμενες προσλήψεις θα επιστρέψει ο Ιατρός επιμελητής από το Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων στην οργανική του θέση και το Ιατρείο θα λειτουργεί καθημερινά.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.