ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΝ...ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

KATSIFOLISΗ ΑΒ Βα­σι­λό­που­λος με υ­πε­ρη­φά­νεια α­να­κοι­νώ­νει ό­τι ο Γι­ώρ­γος Κα­τσι­φώ­λης, δι­ευ­θυν­τής του κα­τα­στή­μα­τος ΑΒ Κα­λα­μά­τα 3, δι­α­κρί­θη­κε με το δι­ε­θνές βρα­βεί­ο M­a­n­a­g­er of t­he Y­e­ar α­νά­με­σα σε 130 δι­ευ­θυν­τές κα­τα­στη­μά­των λι­α­νεμ­πο­ρί­ου α­πό ό­λο τον κό­σμο, εκ­προ­σω­πών­τας τό­σο την ΑΒ Βα­σι­λό­που­λος ό­σο και την D­e­l­h­a­i­ze G­r­o­up.
Πρό­κει­ται για μί­α α­πό τις κο­ρυ­φαί­ες δι­α­κρί­σεις του λι­α­νεμ­πο­ρί­ου τρο­φί­μων παγ­κο­σμί­ως, στην κα­τη­γο­ρί­α I­n­t­e­r­n­a­t­i­o­n­al, του θε­σμού 2014 s­t­o­re m­a­n­a­g­er A­w­a­r­ds, που δι­ορ­γα­νώ­νει ο α­ξι­ό­πι­στος δι­ε­θνής ορ­γα­νι­σμός F­o­od M­a­r­k­e­t­i­ng I­n­s­t­i­t­u­te.
Με τη συγ­κε­κρι­μέ­νη δι­ά­κρι­ση α­να­γνω­ρί­ζε­ται η α­ξί­α του ρό­λου του Δι­ευ­θυν­τή κα­τα­στή­μα­τος τό­σο για τις α­νάγ­κες ε­ξυ­πη­ρέ­τη­σης των πε­λα­τών, ό­σο και για τις ε­πι­δό­σεις σε ε­πί­πε­δο πω­λή­σε­ων και κερ­δο­φο­ρί­ας του κα­τα­στή­μα­τος.
Για την ΑΒ Βα­σι­λό­που­λος, κά­θε ε­πι­βρά­βευ­ση των αν­θρώ­πων της α­πο­δει­κνύ­ει προ­σή­λω­ση της ε­ται­ρεί­ας στην ε­πι­λο­γή των κα­λύ­τε­ρων συ­νερ­γα­τών, στη συ­νε­χή εκ­παί­δευ­ση και α­νά­πτυ­ξη και φυ­σι­κά στην ά­ψο­γη ε­ξυ­πη­ρέ­τη­ση των πε­λα­τών της με τα κα­λύ­τε­ρα και ποι­ο­τι­κό­τε­ρα προ­ϊ­όν­τα που δι­α­θέ­τει η α­γο­ρά.
Ο κ. Κα­τσι­φώ­λης, στο πε­ρι­θώ­ριο της βρά­βευ­σης στο Σι­κά­γο δή­λω­σε: “Εί­μαι πο­λύ υ­πε­ρή­φα­νος για το ό­τι εκ­προ­σω­πώ την ΑΒ και τον Ό­μι­λο D­e­l­h­a­i­ze σε αυ­τό τον θε­σμό. Για μέ­να, αυ­τό το βρα­βεί­ο εί­ναι ταυ­τό­χρο­να μια με­γά­λη τι­μή και μια τε­ρά­στια ευ­θύ­νη να συ­νε­χί­ζω δυ­να­μι­κά την ε­πι­τυ­χη­μέ­νη πο­ρεί­α της ΑΒ στο κλά­δο του λι­α­νεμ­πο­ρί­ου”.
Με α­φορ­μή τη βρά­βευ­ση, ο Λε­ω­νί­δας Βρετ­τά­κος, Δι­ευ­θύ­νον­τας Σύμ­βου­λος της ΑΒ Βα­σι­λό­που­λος, δή­λω­σε: “Στην ΑΒ εί­μα­στε πο­λύ χα­ρού­με­νοι γι’ αυ­τή την τό­σο ση­μαν­τι­κή δι­ά­κρι­ση του Γι­ώρ­γου! Μας κά­νει υ­πε­ρή­φα­νους για­τί κα­τά­φε­ρε να βά­λει τη χώ­ρα μας, την ΑΒ Βα­σι­λό­που­λος και τον Ό­μι­λο D­e­l­h­a­i­ze στην πρώ­τη θέ­ση παγ­κο­σμί­ως! Το βρα­βεί­ο αυ­τό εί­ναι η α­πό­δει­ξη της φι­λο­σο­φί­ας της ΑΒ να ε­πι­λέ­γει στε­λέ­χη που έ­χουν τη δύ­να­μη, την ι­κα­νό­τη­τα, την α­φο­σί­ω­ση και το με­ρά­κι για τη δου­λειά τους, μας ο­δη­γούν μπρο­στά και μας κά­νουν κα­λύ­τε­ρους. Τον ευ­χα­ρι­στού­με πο­λύ και ευ­χό­μα­στε να συ­νε­χί­σει με την ί­δια δύ­να­μή και στο μέλ­λον να μας δί­νει τέ­τοι­ες χα­ρές και να κρα­τά ι­κα­νο­ποι­η­μέ­νους τους πε­λά­τες του”.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.