ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Οδ. Βουδούρης: «Το «υποβρύχιο» κλείσιμο της Βουλής»

boudourisΟ α­νε­ξάρ­τη­τος βου­λευ­τής Ο­δυσ­σέ­ας Βου­δού­ρης με γρα­πτή του δή­λω­ση ε­πι­τί­θε­ται στην κυ­βέρ­νη­ση για την υ­πό­θε­ση των υ­πο­βρυ­χί­ων α­να­φέ­ρον­τας ό­τι για το λό­γο αυ­τό έ­κλει­σε αιφ­νι­δι­α­στι­κά την βου­λή η κυ­βέρ­νη­ση.
Συγ­κε­κρι­μέ­να ο κ. Βου­δού­ρης α­να­φέ­ρει στην δή­λω­σή του:  «Υ­πο­βρυ­χί­ως» α­πο­κα­λύ­πτον­ται οι λό­γοι που ο­δή­γη­σαν στο αιφ­νι­δι­α­στι­κό κλεί­σι­μο της Βου­λής στις 4 Ι­ου­νί­ου, η­μέ­ρα που ό­λως τυ­χαί­α δι­α­βι­βά­στη­κε στο Κοι­νο­βού­λιο η ποι­νι­κή δι­κο­γρα­φί­α των Ει­σαγ­γε­λέ­ων Δι­α­φθο­ράς κα­τά του κ. Ευ.  Βε­νι­ζέ­λου και του κ. Γ. Πα­πα­κων­σταν­τί­νου για το σκάν­δα­λο των υ­πο­βρυ­χί­ων και των Ναυ­πη­γεί­ων Σκα­ρα­μαγ­κά.
Το πο­λι­τι­κό κα­τε­στη­μέ­νο, ποι­νι­κά πλέ­ον υ­πό­λο­γο, η­θι­κά και πο­λι­τι­κά ή­δη κα­τα­δι­κα­σμέ­νο α­πό την κοι­νή γνώ­μη, ε­πι­χει­ρεί με τα­χυ­δα­κτυ­λουρ­γι­κούς χει­ρι­σμούς, ε­νί­ο­τε στις πα­ρυ­φές του «κοι­νο­βου­λευ­τι­κού πρα­ξι­κο­πή­μα­τος», να πα­ρα­μέ­νει στον πο­λι­τι­κό α­φρό ε­σα­εί κρυ­πτό­με­νο.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.