ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Βουλή

«Άφεση αμαρτιών» από τον Κουκούτση ζήτησε και… πήρε στη Βουλή ο Μιχαλολιάκος!…

MIXALOLIAKOS XEIROFILHMA
ΠΟΙΚΙΛΑ σχόλια προκάλεσε το… χειροφίλημα του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου στον βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση.
Το γεγονός ότι ο φυσικός αρχηγός είναι προφυλακισμένος δημιούργησε σε πολλούς ερωτήματα για το τι σημαίνει αυτή η κίνηση, στην πρώτη μετά την πολύμηνη προφυλάκισή του εμφάνιση χθες στη Βουλή, όπου μίλησε, καθώς και οι Παπάς, Λαγός για την άρση ασυλίας, την οποία τελικά αποφάσισε η Βουλή με μεγάλη πλειοψηφία. 
Πολλοί μετέφρασαν τον ασπασμό ως έμμεση στήριξη στον Μεσσήνιο βουλευτή Δημήτρη Κουκούτση για την «επόμενη μέρα» στη Χρυσή Αυγή, άλλοι πάλι το αποδίδουν στην συναισθηματική φόρτιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.
Πάντως να θυμίσουμε, ότι αύριο ο βουλευτής Δημ. Κουκούτσης απολογείται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο προφυλάκισής του.
Πάντως υπήρξαν και «κακεντρεχείς» που ερμήνευσαν την κίνηση Μιχαλολιάκου ως ενδεικτική της δυσαρέσκειάς του για τη στενή σχέση του Μεσσήνιου βουλευτή με τον Ηλία Κασιδιάρη που έχει ηγετικές φιλοδοξίες.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.