ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

13 συλλήψεις, 21 προσαγωγές, έλεγχος σε 198 στη Πελοπόννησο

13 συλλήψεις, 21 προσαγωγές, έλεγχος σε 198
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (16.7.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Λακωνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής
Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν ενενήντα οκτώ (198) άτομα, εκ των οποίων εκατόν τριάντα ένα (131) ήταν ημεδαποί και εξήντα επτά (67) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν σαράντα πέντε (145) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα, από τα οποία δώδεκα (12) ήταν ημεδαποί και εννέα (9) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δεκατρία (13) άτομα.
Πιο αναλυτικά:• Ένας (1) ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Σπάρτης.
• Οκτώ (8) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
• Τέσσερις (4) ημεδαποί (εκ των οποίων τρεις ΡΟΜΑ), για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα οκτώ (48) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τέσσερις (4) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.