ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Εγκαίνια των οδικών έργων περιοχών Βελονάς και Λαγκάδια του Δήμου Δυτικής Μάνης

erga_dromoiΤην Κυ­ρια­κή 20 Ι­ου­λί­ου στις  18.00 και στην αρ­χή του δρό­μου προς Βε­λο­νά της Το­πι­κής Κοι­νό­τη­τας Σταυ­ρο­πη­γί­ου, θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν τα εγ­καί­νια του ο­δι­κού έρ­γου, α­πό τον Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Πε­λο­πον­νή­σου, κ. Πέ­τρο Τα­τού­λη.
Υ­πεν­θυ­μί­ζου­με, ό­τι το έρ­γο αυ­τό πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε με­τά α­πό α­πό­φα­ση του Υ­πουρ­γεί­ου Α­γρο­τι­κής Α­νά­πτυ­ξης & Τρο­φί­μων, εν­τά­χθη­κε η με­λέ­τη του Δή­μου Δυ­τι­κής Μά­νης για την βελ­τί­ω­ση και α­σφαλ­τό­στρω­ση του δρό­μου πρό­σβα­σης α­γρο­τι­κών πε­ρι­ο­χών Βε­λο­νά και Λαγ­κά­δια του Δή­μου Δυ­τι­κής Μά­νης, με προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό 465.000€.
Η Δη­μο­τι­κή Αρ­χή ευ­χα­ρι­στεί θερ­μά τον Μη­χα­νι­κό Πα­να­γι­ώ­τη Νί­κα, ο ο­ποί­ος συ­νέ­τα­ξε τη με­λέ­τη, ό­λες τις Υ­πη­ρε­σί­ας και Αρ­χές που προ­ώ­θη­σαν τις δι­α­δι­κα­σί­ες στο συν­το­μό­τε­ρο χρο­νι­κό δι­ά­στη­μα και τον ερ­γο­λά­βο του έρ­γου Ψυ­χο­γυι­ό­που­λο Η­λί­α, ο ο­ποί­ος και το πα­ρέ­δω­σε πριν α­πό τη συμ­βα­τι­κή η­με­ρο­μη­νί­α. Η Δη­μο­τι­κή Αρ­χή εύ­χε­ται το έρ­γο αυ­τό να α­πο­τε­λέ­σει α­να­πτυ­ξια­κό ερ­γα­λεί­ο στην πε­ρι­ο­χή.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.