ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Ψάχνουν τους βοηθούς των 19χρονων μετά το άγριο φονικό της Καρδαμύλης

Δεν έχουν κλείσει οι έρευνες τις αστυνομίας για την εκτέλεση της Καρδαμύλης
Και οι δύο δράστες δίνουν την ίδια εκδοχή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ενός έχει αποσαφηνιστεί ο ρόλος του καθενός στο έγκλημα, ωστόσο υπάρχουν κενά και υποψίες για συμμετοχή και άλλων ατόμων. 
Ο αδελφός του Κωνσταντίνου Σγούρου, του ενός από τα δύο θύματα, δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα δυο αμούστακα παιδιά μπόρεσαν να κάνουν μόνα τους ένα τόσο στιγερό έγκλημα. Τόσο ο αδελφός του όσο και ο Γιάννης Κομμάτης όπως λέει χαρακτηριστικά ήταν δυο παλικάρια 110 ο καθένας.
 
Κατά την αστυνομία τα κομμάτια του παζλ ως προς την δολοφονία έχουν συντεθεί πλήρως. Οι δολοφόνοι είναι δύο και είναι οι 19χρονοι που έχουν ήδη συλληφθεί. Εκείνο που αναζητούν όμως οι αστυνομικοί είναι το ποιος,ίσως, βοήθησε τους δύο νεαρούς μετά το διπλό φονικό.
 
Υπάρχουν κάποια στοιχεία που δείχνουν ίσως ότι είχαν κάποια βοήθεια. Τα κινητά των δυο θυμάτων κάηκαν, το αυτοκίνητο ξεπλύθηκε από τα αίματα, η μηχανή κρύφτηκε... έγιναν δηλαδή κάποιες κινήσεις που δείχνουν ότι κάποιος με ... καθαρό μυαλό ίσως καθοδήγησε τους δύο νεαρούς. Κάποιο πρόσωπο που μπορεί να ανήκει στο φιλικό ή ίσως στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.